rendkívüli munkarend

A koronavírus járvány miatt, Március 16-tól további intézkedésig a myRobot Centrum csak webshopként működik.


Mi nem változik?


Igyekszünk vásárlóink kiszolgálását a lehető legmagasabb szinten fenntartani, ezért az online megrendeléseket változatlan rendben szállítjuk házhoz. Hétköznap 10-15 óra között továbbra is fogadjuk a telefonhívásokat és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk az email vagy Facebook üzenetekre.

Mi változik?

Csökkentettük a kiszállítási díjat 990,- Ft-ra és már 15.000,- Ft értékű megrendelés esetén díjtalanul küldjük a megrendelt termékeket a futárszolgálatokkal.

Márkaszervizünk elérhetősége

Szervizünkkel ezen időszakban a szerviz@audiocentrum.hu emailcímen tud egyeztetni. Hibás terméket leadni, telefonos egyeztetést követően, személyesen hétköznap 10-15 óra között a Fogarasi út 10-14 épület főportáján - üzletünk bejáratától jobbra - illetve postai úton lehet. Telefonszámunk 061 468-2176. A megjavított készüléket futárszolgálattal juttatjuk vissza a tulajdonosának


Miért döntöttünk a nyitva tartás szüneteltetése mellett?

Nehéz szívvel szüneteltetjük az üzlet megszokott nyitva tartást. Ám meggyőződésünk, hogy a sok más, hasonlóan eljáró cég áldozatával együtt segít a korona vírus terjedésének megfékezésében. Bemutatótermünk ideiglenes zárva tartása összhangban van azzal a számos intézkedéssel, amelyek mindegyike a fertőzés terjedésének fékezését célozza.

Emellett nagyon fontos, hogy szeretnénk megóvni idősebb kollégáink egészségét. Ők azok, akik több évtizednyi felhalmozott tapasztalattal az myRobot Centrumot megalapozták. Nélkülük mi sem lennénk itt, a Centrumban.

Köszönjük a megértést!

Webáruház készítés