Kérdeznél? Hívj minket!
+36-1/468-2176 +36-1/789-2152

Adax VP10/11 elektromos fűtőpanelek tartólábbal.

Ezzel a praktikus tartólábas megoldással, nem kell lyukakat fúrnia a falba nemcsak a lyukak fúrását spórolja meg, hanem egy remekül hordozható hősugárzót kap, melyet lakása vagy háza bármely helységébe magával vihet. ( Falitartó konzol opcionálisan megvásárolható )

A VP fűtőpanelek bármilyen helyiség fűtésére alkalmasak. Költséghatékony megoldást jelentenek meglévő fűtésrendszerek kiegészítésére az otthon felújítása vagy bővítése esetén is. A működési költségek csökkentéséhez elengedhetetlenül szükséges a megfelelő szabályozhatóság. Ennek érdekébe minden modell pontos, elektronikus vagy mechanikus termosztát vezérléssel van ellátva.

Az Adax VP 10 KTP és VP 11 KTP sorozat, beépített mechanikus termosztáttal kapható boltunkban. Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető. Földelést szükséges biztosítani az üzemeltetéshez.

Az Adax VP 10 KETP és VP 11 KETP sorozat, beépített elektronikus termosztáttal kapható boltunkban. Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető. Földelést szükséges biztosítani az üzemeltetéshez.