Kérdeznél? Hívj minket!
+36-1/468-2176 +36-1/789-2152

iRobot Roomba i7+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel

iRobot Roomba i7+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel
iRobot Roomba i7+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel
iRobot Roomba i7+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel
iRobot Roomba i7+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel
iRobot Roomba i7+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel
iRobot Roomba i7+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel
iRobot Roomba i7+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel
iRobot Roomba i7+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel
iRobot Roomba i7+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel
iRobot Roomba i7+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel

Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Intelligens Feltérképezésnek köszönhetően, a robot kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson.

Az iRobot új technológiája, a portartály automatikus ürítése a szennyeződésgyűjtővel. Így a Roomba i7+ nagyobb méretű tereket is képes kitakarítani.

Részletek
Adatok
Gyártó
iRobot
Garancia idő
3 év
Változatok

EAN kód
5060359289728
Többzónás
igen
Cikkszám
IR00177
Jellemzők

Prémium háromszintű AeroForce takarítórendszer
Az iRobot Roomba i7+ szabadalmaztatott, háromszintű AeroForce takarítórendszerrel felszerelt robotporszívó, amely a légáramot egy keskeny nyílásba tereli a forgó gumikefék között. A nagy hatékonyságú Power Boost motorral mozgatott gyors légáramlat, akár 40x nagyobb szívóerőt eredményezhet a Roomba® 600-as és 700-as sorozatának AeroVac™ rendszeréhez képest.
1. Egy új, speciálisan ívelt, 5 ágú oldalkefe segít a robotporszívónak a nehezen elérhető helyek tisztításában, például a bútorok körül, a falak, szegélyek mentén és a sarkokban.
2. A két szabadalmaztatott, speciálisan kiképzett, egymással szemben forgó és 30%-kal szélesebb sávot lefedő AeroForce gumikefe könnyedén szed fel bármely típusú felületről szennyeződést, port, koszt. Kemény padló tisztításakor a kefék a szennyeződést közvetlenül a portartályba vezetik. A szőnyegek tisztításakor először a gumikefék fellazítják a szőnyeg szálait, majd eltávolítják arról a szennyeződést. A Roomba i7+ 30%-kal szélesebb sávot lefedő gumikeféi, sokkal hatékonyabb takarításra képesek, mint a korábbi modellek keféi.
3. A finom por felszívását egy erős motor biztosítja. Az átáramló levegő szűrését pedig, a megnövelt felületű, igen hatékony AeroForce szűrő végzi, amely a pollenek és egyéb allergének 99%-át kiszűri.

iAdapt® 3.0 navigációs intelligens rendszer Imprint™ feltérképezéssel
A legfejlettebb iAdapt 3.0 kameranavigációs rendszer segítségével tökéletesen megtisztítja a helyiségeket azok nagyságától függetlenül. A fejlett vSLAM® navigációs technológiát használva a robot másodpercenként több mint 230.400 adatpontot vesz fel, és az intelligens Imprint feltérképezési technológiának köszönhetően képes felismerni az egyes szobákat.
Amint a Roomba menti a térképet az alkalmazásban, Ön beállíthatja az egyes helyiségek határait, elnevezheti őket, és minden szobára beprogramozhatja a takarítást. Ezáltal teljesfokú ellenőrzést gyakorolhat a robot munkája felett, kijelölve a feladatot, hogy mikor és hol porszívózzon. A robot képes akár 10 különböző térkép mentésére is.

Automatikus ürítés a szennyeződésgyűjtő állomáson
A Roomba i7+ robot a Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő állomással együttműködve a takarítás végén kiüríti a saját portartályát. Ez a forradalmian új technológia példátlan kényelmet biztosít a Roomba tulajdonosoknak. A Roomba i7+ lehetővé teszi, hogy Ön akár hetekre elfelejtse a porszívózást. A porgyűjtő használata gyakorlatilag azt jelenti, hogy Ön a porral egyáltalán nem érintkezik, és megakadályozza, hogy a por visszajusson a helyiségekbe (kiemeléskor bezárul a nyílása). Az állomás belsejében egy eldobható porzsák található, akár 30 alkalomnyi ürítésre tervezve. Amint a porzsákot ki kell cserélni, az állomás jelzője értesítést ad.

Leesés elleni védelem, lépcsőszenzorok
Elődeihez hasonlóan, az i7+ is el van látva leesés elleni védelemmel. Az érzékelő szenzorok a robot alsó részébe vannak beépítve. Segítségükkel felismeri a veszélyes helyeket, így biztonságosan dolgozik akár a lépcsők közelében is.

Kommunikáció az iRobot Braava jet m6 felmosó robottal
A Roomba i7+ teljesen új funkciója, hogy kitűnően kommunikál a Braava jet m6 felmosórobottal. Ez azt jelenti, hogy először a Roomba felporszívóz a kijelölt területen, majd automatikusan küld egy üzenetet a Braava jet m6 felmosó robotnak, amely a porszívózás befejezése után ugyanazt a területet fel is mossa. A két robot együttes munkájának köszönhetően a padló tökéletesen tiszta lesz anélkül, hogy emiatt otthon kellene tartózkodni.

Keep Out, azaz kizárási zónák funkció
E funkció segítségével Ön korlátlan számú, egyedi méretű helyet zárhat ki a takarítási folyamatból az iRobot HOME applikáció segítségével. A zónákat az alkalmazáson belül egy térkép segítségével jelölheti ki. Egy ilyen zóna minimális mérete 60 x 60 cm.
Ez a funkció praktikus például egy kutya víztartójának védelmére, de egyéb helyek is lehetnek, amelyeket jó elkeríteni, pl. törékeny váza vagy kábelek tömege. A kizárási zónák funkció váltja ki a virtuális falakat és akadályokat, amelyeket a korábbi modelleknél használtak.

Okos
Távolról, telefonnal vezérelhető, programozható. Fennakadás nélkül navigál az egész lakószinten, s ha kell, újra tölti az akkumulátorát és dolgozik, amíg el nem végzi a teljes munkát.

Öblíthető AeroForce portartály
A Roomba i7+ egy öblíthető portartállyal rendelkezik, ami alkalmanként megkönnyítheti annak alaposabb tisztítását.

SPOT program
A nagyon praktikus SPOT funkció kifejezetten jó segítség, ha kisebb terület gyors takarítására van igény. Ilyen lehet, ha kiömlik a cukor vagy a liszt a konyha padlójára, mert ebben az esetben 1 m² területet pillanatok alatt felporszívóz a robot.

Bogozódás mentesítő rendszer
Az iRobot a fejlesztések során szem előtt tartja a háztartások felépítését, ezért látta el a robotokat elakadásmentesítő rendszerrel, így a robot nem akad bele kábelekbe vagy a szőnyegek rojtjaiba.

Újratöltés takarítás közben
Az iRobot Roomba i7+ folyamatosan figyeli az akkumulátor töltöttségi szintjét és ha szükséges elküldi a robotot a töltőállomásra. Miután a töltés befejeződik, a robot ott folytatja a takarítást, ahol korábban abbahagyta.

Tompított, lassú ütközés
Az ütközésgátlónak köszönhetően a Roomba lassabban közelít a tárgyakhoz, bútorokhoz. Felismeri a nyilvánvaló akadályokat, például ágytakarókat vagy drapériákat, így azok alatt is hatékonyan takarít, míg figyel a környező akadályokra is.

A HOME alkalmazással beállítható funkciók

Programozható takarítás: a robotporszívót könnyedén programozhatja, akár napi rendszerességű takarításra. Az alkalmazással a takarítás bárhonnan, bármikor elindítható. Kényelmesen irányíthatja robotját okostelefonjával vagy táblagépével bárhonnan, például munkahelyéről vagy nyaralása közben. Csak nyomja meg a CLEAN gombot, és a takarítás elindul az otthonában. Az iRobot HOME alkalmazás számos további hasznos lehetőséget és fontos információt kínál.
Időzített takarítás: az Imprint okos feltérképezésnek köszönhetően Ön beállíthatja, hogy a különböző helyiségek mikor kerüljenek kitakarításra.
Imprint intelligens feltérképezés: a Roomba i7+ először alaposan feltérképezi a megadott területet és a térképet elmenti az iRobot HOME alkalmazásba. Ezen Ön könnyedén beállíthatja a helyiségek nevét, határait és akár 10 térképet is tárolni tud ezen belül. Így Ön teljes mértékben kézben tartja a robot által végzendő takarítást.
Kettős takarítás: beállíthatja, hogy a robot minden helyen kétszer takarítson át. Ez az igazán alapos takarítás főként olyan lakásokban hasznos, ahol van kis háziállat.

A HOME alkalmazással kinyerhető információk

A robot karbantartása: az applikáció kijelzi, ha robot tisztításra szorul, úgy mint portartály ürítése, tisztítókefék takarítása vagy egyéb részei a robotnak. Itt talál további hasznos információkat a karbantartásra és a robot működésére vonatkozóan.
Segítség: ha nem talál választ bizonyos kérdésekre, akkor itt hasznos videokat, gyakorta feltett kérdéseket, elérhetőségeket talál a robot használatára vonatkozóan.
Takarítási történet: az applikáción keresztül visszanézheti a korábbi takarítási ciklusokat is.

iF design award elismerés megtekintése:iF Design Award

Miért pont az iRobot?
Az iRobot kizárólag a robotikára specializálódott, a nyereség nagy részét visszaforgatja a robotok további fejlesztésébe és nem engedett a kísértésnek, hogy elaprózza a figyelmét több üzletágba, az attraktív negyedéves mutatókért. Az iRobot céget a három alapítójának (Colin Angle, Helen Greiner és Rodney Brooks) azon a meggyőződéséből alapították, hogy a robottechnika egyszer majd gyökeresen megváltoztatja a módot, ahogy dolgozunk, ahogy tanulunk, gyógyítunk vagy takarítunk. Az iRobot létezésének első évében a NASA-val együttműködve bemutatta a Genghis űrkutató robotot. Áttörést az 1998-as év hozott, amikor az iRobot cég megnyerte a DARPA ügynökség szerződését az iRobot PackBot taktikai mobil robotok kifejlesztésére és gyártására.
Ezt a sokoldalú robotot vetette be az amerikai kormány a mentőmunkálatok folyamán 2001-ben a Világkereskedelmi Központ ellen elkövetett terrortámadás után. Szintén a PackBot térképezte fel a sugárfertőzött térségeket a fukosimai atomerőmű-balesetnél 2011-ben. 2002-ben az iRobot belépett a mi életünkbe is. Éppen ebben az évben jött a világra az első porszívó robot a Roomba, ezen felül az amerikai hadsereg a szabvány felszerelései közé sorolta a PackBotot. Három évvel később az iRobot kiegészítette a saját háztartási robot családját egy világújdonsággal – a Scooba felmosó robottal, és tovább dolgozott szorgalmasan a saját professzionális robotjainak fejlesztésében és tökélesítésében. Ennek köszönhetően ma az iRobot portfóliója magában foglal számos csúcs robotot, amelyek segítenek kitakarítani a lakásban, házban vagy körülötte, több mint 25 millió családnak a világon.

Kinek ajánljuk?

Neked, ha nem akarsz másolatot, mikor az eredeti is a Tiéd lehet.
Neked, ha modern, felső kategóriás gépet szeretnél.
Neked, ha nem akarsz vagy nem érsz rá sűrűn portartályt cserélni.

Műszaki adatok
Prémium funkciók Roomba i7+
 • iAdapt® 3.0 navigáció intelligens Imprint™ feltérképezéssel
 • A tisztítandó terület növekedése
 • A portartály automatikus kiürítése a Clean Base™ szennyeződésgyűjtő állomáson
 • Premium AeroForce® háromlépcsős takarítórendszer
 • Speciális vezérlés az iRobot HOME alkalmazással
 • Intelligens takarítás tervezés
Alapvető funkciók Roomba i7+
 • Kitakarít mindenfajta kemény padlófelületet és szőnyeget
 • Bogozódásmentesítő rendszer
 • Dirt Detect ™ ultrahangos és optikai
 • szennyeződésérzékelés
 • Portartály telítettség kijelző
 • Öblíthető portartály
 • Töltés takarítás közben
 • Li-ion akkumulátor (1800 mAh)
Csomagolás tartalma
 • 1 db iRobot Roomba i7 porszívó robot
 • 1 db Li-Ion akkumulátor
 • 1 db oldalkefe
 • 1 db kettős üzemmódú virtuális fal
 • 1 db automatikus szennyeződésgyűjtő tartály dokkolóval
 • 1 db magyar használati útmutató
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek