Kérdeznél? Hívj minket!
+36-1/468-2176 +36-1/789-2152

iRobot Roomba i7 porszívó robot

iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.

Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Intelligens Feltérképezésnek köszönhetően, a robot kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson.

Részletek
Adatok
Gyártó
iRobot
Garancia idő
2 év
Változatok

EAN kód
5060359287311
Többzónás
igen
Cikkszám
IR00178
Jellemzők

Prémium háromszintű AeroForce takarítórendszer
Az iRobot Roomba i7 szabadalmaztatott, háromszintű AeroForce takarítórendszerrel felszerelt robotporszívó, amely a légáramot egy keskeny nyílásba tereli a forgó gumikefék között. A nagy hatékonyságú Power Boost motorral mozgatott gyors légáramlat, akár 40x nagyobb szívóerőt eredményezhet a Roomba® 600-as és 700-as sorozatának AeroVac™ rendszeréhez képest.
1. Egy új, speciálisan ívelt, 5 ágú oldalkefe segít a robotporszívónak a nehezen elérhető helyek tisztításában, például a bútorok körül, a falak, szegélyek mentén és a sarkokban.
2. A két szabadalmaztatott, speciálisan kiképzett, egymással szemben forgó és 30%-kal szélesebb sávot lefedő AeroForce gumikefe könnyedén szed fel bármely típusú felületről szennyeződést, port, koszt. Kemény padló tisztításakor a kefék a szennyeződést közvetlenül a portartályba vezetik. A szőnyegek tisztításakor először a gumikefék fellazítják a szőnyeg szálait, majd eltávolítják arról a szennyeződést. A Roomba i7 30%-kal szélesebb sávot lefedő gumikeféi, sokkal hatékonyabb takarításra képesek, mint a korábbi modellek keféi.
3. A finom por felszívását egy erős motor biztosítja. Az átáramló levegő szűrését pedig, a megnövelt felületű, igen hatékony AeroForce szűrő végzi, amely a pollenek és egyéb allergének 99%-át kiszűri.

iAdapt® 3.0 navigációs intelligens rendszer Imprint™ feltérképezéssel
A legfejlettebb iAdapt 3.0 kameranavigációs rendszer segítségével tökéletesen megtisztítja a helyiségeket azok nagyságától függetlenül. A fejlett vSLAM® navigációs technológiát használva a robot másodpercenként több mint 230.400 adatpontot vesz fel, és az intelligens Imprint feltérképezési technológiának köszönhetően képes felismerni az egyes szobákat.
Amint a Roomba menti a térképet az alkalmazásban, Ön beállíthatja az egyes helyiségek határait, elnevezheti őket, és minden szobára beprogramozhatja a takarítást. Ezáltal teljesfokú ellenőrzést gyakorolhat a robot munkája felett, kijelölve a feladatot, hogy mikor és hol porszívózzon. A robot képes akár 10 különböző térkép mentésére is.

Leesés elleni védelem, lépcsőszenzorok
Elődeihez hasonlóan, az i7 is el van látva leesés elleni védelemmel. Az érzékelő szenzorok a robot alsó részébe vannak beépítve. Segítségükkel felismeri a veszélyes helyeket, így biztonságosan dolgozik akár a lépcsők közelében is.

Kommunikáció az iRobot Braava jet m6 felmosó robottal
A Roomba i7 teljesen új funkciója, hogy kitűnően kommunikál a Braava jet m6 felmosórobottal. Ez azt jelenti, hogy először a Roomba felporszívóz a kijelölt területen, majd automatikusan küld egy üzenetet a Braava jet m6 felmosó robotnak, amely a porszívózás befejezése után ugyanazt a területet fel is mossa. A két robot együttes munkájának köszönhetően a padló tökéletesen tiszta lesz anélkül, hogy emiatt otthon kellene tartózkodni.

Keep Out, azaz kizárási zónák funkció
E funkció segítségével Ön korlátlan számú, egyedi méretű helyet zárhat ki a takarítási folyamatból az iRobot HOME applikáció segítségével. A zónákat az alkalmazáson belül egy térkép segítségével jelölheti ki. Egy ilyen zóna minimális mérete 60 x 60 cm.
Ez a funkció praktikus például egy kutya víztartójának védelmére, de egyéb helyek is lehetnek, amelyeket jó elkeríteni, pl. törékeny váza vagy kábelek tömege. A kizárási zónák funkció váltja ki a virtuális falakat és akadályokat, amelyeket a korábbi modelleknél használtak.

Okos
Távolról, telefonnal vezérelhető, programozható. Fennakadás nélkül navigál az egész lakószinten, s ha kell, újra tölti az akkumulátorát és dolgozik, amíg el nem végzi a teljes munkát.

Öblíthető AeroForce portartály
A Roomba i7 egy öblíthető portartállyal rendelkezik, ami alkalmanként megkönnyítheti annak alaposabb tisztítását.

SPOT program
A nagyon praktikus SPOT funkció kifejezetten jó segítség, ha kisebb terület gyors takarítására van igény. Ilyen lehet, ha kiömlik a cukor vagy a liszt a konyha padlójára, mert ebben az esetben 1 m² területet pillanatok alatt felporszívóz a robot.

Bogozódás mentesítő rendszer
Az iRobot a fejlesztések során szem előtt tartja a háztartások felépítését, ezért látta el a robotokat elakadásmentesítő rendszerrel, így a robot nem akad bele kábelekbe vagy a szőnyegek rojtjaiba.

Újratöltés takarítás közben
Az iRobot Roomba i7 folyamatosan figyeli az akkumulátor töltöttségi szintjét és ha szükséges elküldi a robotot a töltőállomásra. Miután a töltés befejeződik, a robot ott folytatja a takarítást, ahol korábban abbahagyta.

Tompított, lassú ütközés
Az ütközésgátlónak köszönhetően a Roomba lassabban közelít a tárgyakhoz, bútorokhoz. Felismeri a nyilvánvaló akadályokat, például ágytakarókat vagy drapériákat, így azok alatt is hatékonyan takarít, míg figyel a környező akadályokra is.

A HOME alkalmazással beállítható funkciók

Programozható takarítás: a robotporszívót könnyedén programozhatja, akár napi rendszerességű takarításra. Az alkalmazással a takarítás bárhonnan, bármikor elindítható. Kényelmesen irányíthatja robotját okostelefonjával vagy táblagépével bárhonnan, például munkahelyéről vagy nyaralása közben. Csak nyomja meg a CLEAN gombot, és a takarítás elindul az otthonában. Az iRobot HOME alkalmazás számos további hasznos lehetőséget és fontos információt kínál.
Időzített takarítás: az Imprint okos feltérképezésnek köszönhetően Ön beállíthatja, hogy a különböző helyiségek mikor kerüljenek kitakarításra.
Imprint intelligens feltérképezés: a Roomba i7 először alaposan feltérképezi a megadott területet és a térképet elmenti az iRobot HOME alkalmazásba. Ezen Ön könnyedén beállíthatja a helyiségek nevét, határait és akár 10 térképet is tárolni tud ezen belül. Így Ön teljes mértékben kézben tartja a robot által végzendő takarítást.
Kettős takarítás: beállíthatja, hogy a robot minden helyen kétszer takarítson át. Ez az igazán alapos takarítás főként olyan lakásokban hasznos, ahol van kis háziállat.

A HOME alkalmazással kinyerhető információk

A robot karbantartása: az applikáció kijelzi, ha robot tisztításra szorul, úgy mint portartály ürítése, tisztítókefék takarítása vagy egyéb részei a robotnak. Itt talál további hasznos információkat a karbantartásra és a robot működésére vonatkozóan.
Segítség: ha nem talál választ bizonyos kérdésekre, akkor itt hasznos videokat, gyakorta feltett kérdéseket, elérhetőségeket talál a robot használatára vonatkozóan.
Takarítási történet: az applikáción keresztül visszanézheti a korábbi takarítási ciklusokat is.

iF design award elismerés megtekintése:iF Design Award

Miért pont az iRobot?
Az iRobot kizárólag a robotikára specializálódott, a nyereség nagy részét visszaforgatja a robotok további fejlesztésébe és nem engedett a kísértésnek, hogy elaprózza a figyelmét több üzletágba, az attraktív negyedéves mutatókért. Az iRobot céget a három alapítójának (Colin Angle, Helen Greiner és Rodney Brooks) azon a meggyőződéséből alapították, hogy a robottechnika egyszer majd gyökeresen megváltoztatja a módot, ahogy dolgozunk, ahogy tanulunk, gyógyítunk vagy takarítunk. Az iRobot létezésének első évében a NASA-val együttműködve bemutatta a Genghis űrkutató robotot. Áttörést az 1998-as év hozott, amikor az iRobot cég megnyerte a DARPA ügynökség szerződését az iRobot PackBot taktikai mobil robotok kifejlesztésére és gyártására.
Ezt a sokoldalú robotot vetette be az amerikai kormány a mentőmunkálatok folyamán 2001-ben a Világkereskedelmi Központ ellen elkövetett terrortámadás után. Szintén a PackBot térképezte fel a sugárfertőzött térségeket a fukosimai atomerőmű-balesetnél 2011-ben. 2002-ben az iRobot belépett a mi életünkbe is. Éppen ebben az évben jött a világra az első porszívó robot a Roomba, ezen felül az amerikai hadsereg a szabvány felszerelései közé sorolta a PackBotot. Három évvel később az iRobot kiegészítette a saját háztartási robot családját egy világújdonsággal – a Scooba felmosó robottal, és tovább dolgozott szorgalmasan a saját professzionális robotjainak fejlesztésében és tökélesítésében. Ennek köszönhetően ma az iRobot portfóliója magában foglal számos csúcs robotot, amelyek segítenek kitakarítani a lakásban, házban vagy körülötte, több mint 25 millió családnak a világon.

Kinek ajánljuk?

Neked, ha nem akarsz másolatot, mikor az eredeti is a Tiéd lehet.
Neked, ha modern, felső kategóriás gépet szeretnél.
Neked, ha kisállatot tartasz, és nem szeretsz szőrözni.

Műszaki adatok
Prémium funkciók Roomba i7
 • iAdapt® 3.0 navigáció intelligens Imprint ™ feltérképezéssel
 • Premium AeroForce® háromlépcsős takarítórendszer
 • Speciális vezérlés az iRobot HOME alkalmazással
 • Intelligens takarítás tervezés
Alapvető iRobot funkciók
 • Kitakarít mindenfajta kemény padlófelületet és szőnyeget
 • Bogozódásmentesítő rendszer
 • Dirt Detect ™ ultrahangos és optikai szennyeződésérzékelés
 • Portartály telítettség kijelző
 • Öblíthető portartály
 • Töltés takarítás közben
 • Li-ion akkumulátor (1800 mAh)
Csomagolás tartalma
 • 1 db iRobot Roomba i7 porszívó robot
 • 1 db Li-Ion akkumulátor
 • 1 db oldalkefe
 • 1 db kettős üzemmódú virtuális fal
 • 1 db tartalék AeroForce szűrő
 • 1 db dokkoló
 • 1 db magyar használati útmutató
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek