Kérdeznél? Hívj minket!
+36-1/468-2176 +36-1/789-2152

iRobot Roomba e5 porszívó robot, fekete
iRobot Roomba e5 porszívó robot, fekete
133 990 Ft

iRobot Roomba e5 porszívó robot, fekete

iRobot Roomba e5 porszívó robot, fekete
iRobot Roomba e5 porszívó robot, fekete
iRobot Roomba e5 porszívó robot, fekete
iRobot Roomba e5 porszívó robot, fekete
iRobot Roomba e5 porszívó robot, fekete
iRobot Roomba e5 porszívó robot, fekete
iRobot Roomba e5 porszívó robot, fekete
iRobot Roomba e5 porszívó robot, fekete
iRobot Roomba e5 porszívó robot, fekete
iRobot Roomba e5 porszívó robot, fekete

Wifi kapcsolaton keresztül, mobil alkalmazásról vezérelhető robotporszívó. Három lépcsős AeroForce takarító rendszerrel, 2 db egymással szemben forgó tisztítókefével és iAdapt navigációval. A Roomba E5 minden fajta padlófelületen használható. Hatékonyan tisztítja a szőnyegezett, a laminált és a kövezett felületeket is. Utrahangos szennyeződé érzékelővel van felszerelve, ami felismeri a fokozottan szennyezett területeket és ezeken helyeken hatékonyabban takarít. Egy zónára tervezett, felügyelet nélküli munkavégzés.

Szállítási költség
1250
133 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 4 020 Ft
Részletek
Adatok
A termék
Készleten
Gyártó
iRobot
Garancia idő
2 év
Többzónás
Nem
Színváltozatok

 

Gyártó
iRobot
Termék csoport
Porszívó robot
Cikkszám
IR00176
Jellemzők

A Roomba e5 modell fő előnyei

Kitakarít mindenfajta kemény padlófelületet és szőnyeget
iAdapt takarítási és navigációs rendszer
Prémium 3 lépcsős AeroForce takarítórendszer
Programozható takarítás
Mosható portartály
ANTITANGLE rendszer a vezetékek és a szőnyegrojtok felcsavarodásának megakadályozása érdekében

Ultrahangos szennyeződésérzékelők
iRobot HOME alkalmazás segít kontrollálni a robotot
AeroForce® szűrő
Szintkülönbség érzékelő
Li-ion akkumulátor
Töltőállomás beépített adapterrel
Fogantyú a könnyebb mozgatás érdekében

A prémium 3 lépcsős AeroForce takarítórendszer a két, eltérő profilú tisztítókefének köszönhetően már a nagyobb szennyeződéseket is felszedi. Az intelligens iAdapt navigációs rendszernek és az iRobot HOME applikációnak köszönhetően a minden napos takarítás könnyedén lebonyolítható.

IADAPT - A LEGOKOSABB TAKARÍTÓ ÉS NAVIGÁCIÓS RENDSZER
A Roomba már az első megjelenésekor is olyan, jól megalkotott rendszerekkel jelent meg a piacon, amelyek az iRobotot megkülönböztetik a többitől. A rendszer egyik legfontosabb része az iAdapt. Az iAdapt navigációs rendszer tucatnyi szenzorja, 40 féle előre definiált mozgás segítségével percenként 67-szer monitorozza a szobát, amely biztosítja, hogy a Roomba tökéletes takarítást végezzen az adott helyiség feltételeihez igazodva.

AEROFORCE - HÁROM FOKOZATÚ TAKARÍTÓRENDSZER
Az iRobot Roomba e5 jellemzői között található a robotporszívók legnagyobb innovációja – a 3 fokozatú AeroForce takarítórendszer, amely 50%-kal hatékonyabb szívóteljesítményt nyújt. Az AeroForce rendszer a tisztítókefék közötti szűk résbe tereli a levegőt, amely gyorsabb és hatékonyabb felszívást eredményez.
1. FORGÓ OLDALKEFE: az oldalkefe biztosítja a Roomba számára a bútorok körül, a falak mentén és a sarkokban is a hatékony takarítást, az ún. Wall Follow, falkövető rendszer segítségével.
2. KÉT EGYMÁSSAL SZEMBEN FORGÓ TISZTÍTÓFEJ
A két egymással szembe forgó tisztítófej lehetővé teszi minden típusú padló takarítását. Kialakításuknak köszönhetően a por és szennyeződés nem ragad a forgó alkatrészekre, így fenntartásuk minimális.
3. KIVÁLÓ SZÍVÓHATÁS
Az AeroForce rendszer a levegőt a rotáló kefék közötti szűk résbe sűríti, ezáltal a kefék jelentősen felgyorsulnak. Az új motorral együtt a Roomba e sorozat robotjainak szívóereje nagymértékben nőtt. A korábbi modellekkel összehasonlítva szívóhatékonysága mintegy 5x nagyobb lett. A készülék AeroForce® nagy hatékonyságú szűrőkkel is el van látva.

DIRT DETECT - ULTRAHANGOS PORÉRZÉKELŐ RENDSZER
A Dirt Detect rendszer az ultrahangos érzékelők segítségével ismeri fel az erősebben szennyezett területeket, azaz, ahol szennyezettebb a talaj, ott a Roomba nagyobb fokozatra kapcsol.


SPOT ÜZEMMÓD
A SPOT üzemmód aktiválása, egy meghatározott, kb. 1 m² nagyságú terület takarítását teszi lehetővé. Ha pl. a konyhában kiszóródik a földre a cukor, úgy használhatja, mint a seprűt és a kislapátot.


GYENGÉD ÜTKÖZŐK
A készülék ütközője kíméletesen bánik a bútorokkal. A gép képes megkülönböztetni látszólagos akadályokat - lelógó függönyök, takarók - a ténylegesektől, így ágyak, ablakok alatt is tökéletesen takarít.


SZINTKÜLÖNBSÉG ÉRZÉKELÉS - LEESÉS ELLENI VÉDELEM, LÉPCSŐSZENZOROK
A gép alján elhelyezett szenzorok képesek érzékelni a készülék és a padló távolságát, így elkerülve, hogy az leessen a lépcsőről. A Roomba a lépcső szélén megáll, óvatosan megfordul, és arra takarít tovább, amerre szilárd talajt érzékel maga alatt.


AUTOMATIKUS TÖLTÉS A TÖLTŐÁLLOMÁSON
Az akkumulátor töltésére egy töltőállomás áll rendelkezésre. A CLEAN gomb megnyomásakor a robot innen indul csatába a por és a kosz ellen. Munkája végeztével pedig visszatér a töltőállomásra, és elkezdi feltölteni magát.


ANTITANGLE RENDSZER
Az iRobot gondolt a hagyományos háztartásokra, így a robotporszívóit ANTITANGLE funkcióval látta el, amely megakadályozza az összegabalyodást és beszorulást, legyen szó szerte hagyott kábelekről vagy épp szőnyegről. Amikor a kefe ellenállást érez, megfordul, így kiszabadul a kábelek közül, és folytathatja a takarítást.

VIRTUÁLIS FAL / HALO FUNKCIÓ
A Roomba virtuális fal segítségével is irányítható. A virtuális fal létrehoz egy láthatatlan akadályt a robot számára. Ezt arra érdemes használni, hogy a Roomba ne menjen például a számítógépes kábelek vagy törékeny tárgyak közelébe. A virtuális falak közül néhány Halo-val is rendelkezik, amely védőterületet hoz létre a fal körül. Ezt a robot soha nem sérti meg. Ezt a funkciót pl. háziállatok vizes tálkájával is lehet használni.

WALL FOLLOW RENDSZER
Az oldalkefének köszönhetően, hatékonyan képes takarítani a falak mentén, a bútorok körül, a helység sarkaiban és más, nehezen hozzáférhető helyen.

FOGANTYÚVAL RENDELKEZIK
Kihajtható fogantyúval ellátott robot, a könnyebb hordozhatóság érdekében.

MOSHATÓ PORTARTÁLY
A Roomba e sorozat nagy kapacitású AeroForce portartálya, AeroForce® nagy hatékonyságú szűrője használatával még a legfinomabb porszemcséket is összegyűjti. Az új portartály öblíthető vízzel, ami megkönnyíti annak tisztítását és karbantartását.

OKOS TELEFONRÓL INDÍTHATÓ IROBOT HOME APPLIKÁCIÓ
Az iRobot HOME applikációval teljes mértékben felügyelheti a Roomba e5 robotot az okostelefonján vagy tableten keresztül, időre és helyre való tekintet nélkül. Csak nyissa meg az iRobot HOME alkalmazást és nyomja meg a CLEAN gombot. De az is lehetséges, hogy egész hétre előre beprogramozza a porszívózást.

iRobot HOME alkalmazás
Okostelefonról indítható, programozható az iRobot HOME applikáció segítségével.
Az iRobot HOME applikációval teljes mértékben felügyelheti a Roomba e5 robotot, az okostelefonján vagy tableten keresztül időre és helyre való tekintet nélkül. Éppen az irodában ülve az asztalánál jut eszébe, hogy ki kellene takarítania otthon? Csak nyissa meg az iRobot HOME alkalmazást és nyomja meg a CLEAN gombot. De az is lehetséges, hogy egész hétre előre beprogramozza, hogy mikor szeretné, hogy takarítson a robot. Az iRobot HOME alkalmazás sok hasznos információt tartalmaz a takarításra, műszaki jellemzőkre vonatkozóan.

 

A HOME alkalmazással beállítható funkciók
Programozható takarítás: a robotporszívót könnyedén programozhatja, akár napi rendszerességű takarításra.
Kétszeres takarítás: beállíthatja, hogy a robot minden helyen kétszer takarítson át. Ez az igazán alapos takarítás főként olyan lakásokban hasznos, ahol van kis háziállat.
Fal mellett és szegélyek mentén történő takarítás: a még tökéletesebb tisztaság elérése érdekében a robot kitakarít a falak, szegélyek mentén és bútorok körül és alatt is.
Takarítás befejezése, ha a portartály megtelt: ha a portartály megtelt, akkor választhatja azt a funkciót, hogy a robot befejezze a takarítást és csak akkor folytassa, ha a tartály kiürítésre került. Ezután csak érintse meg a CLEAN gombot és a robot ott folytatja a takarítást, ahol korábban abbahagyta.

A HOME alkalmazással kinyerhető információk

A robot karbantartása: az applikáció kijelzi, ha robot tisztításra szorul, úgy mint a portartály ürítése, tisztítókefék takarítása vagy egyéb részei a robotnak. Itt talál további hasznos információkat a karbantartásra és a robot működésére vonatkozóan.
Segítség: ha nem talál választ bizonyos kérdésekre, akkor itt hasznos videokat, gyakorta feltett kérdéseket, elérhetőségeket talál a robot használatára vonatkozóan.
Takarítási történet: az applikáción keresztül visszanézheti a korábbi takarítási ciklusokat is.
Akkumulátor töltöttségi szint: bármikor ellenőrizhető a robot aktuális töltöttségi állapota.

Energiatakarékos, készenléti üzemmód és beállítása: a hosszabb idejű inaktív időszakra, pl. nyaralás. A robot legyen a töltőállomásra helyezve és tartsuk lenyomva kb. 15 másodpercig (hangjelzésig) a SPOT gombot. Ezután csak akkumulátor töltés történik és a programozott takarítások, ill. az iRobot Home kapcsolat felfüggesztésre kerül. Energiatakarékos üzemmódból való kilépéshez a CLEAN gomb megnyomására a robot felébred, majd újra a CLEAN gomb megnyomására takarítás indul, s kb. 1 perc után visszatér a normál fogyasztású állapot.


Miért pont az iRobot?
Az iRobot céget 1990-ben Colin Angle, Helen Greiner és Dr. Rodney Brooks alapította. Mindhármuk meggyőződése volt, hogy a robotok egy napon majd a mindennapi életünk fontos részévé válnak és praktikus segítőink lesznek. Ezt a küldetésünket mi sem igazolja jobban, minthogy mára már világszerte több, mint 25 millió háztartásban takarítanak vagy nyújtanak egyéb hasznos házkörüli segítséget az iRobot robotok. Piacvezető márkaként a háztartási, hadi és ipari területen is jelen vannak, valamint a mai napig a NASA legfőbb robotfejlesztő partnere.

Kinek ajánljuk?

Neked, ha okostelefonról szeretnéd indítani a robotporszívódat, vagy programozni szeretnéd, hogy amíg dolgozol, kitakarítson otthon - helyetted.
Neked, ha nem akarsz másolatot, mikor az eredeti is a Tiéd lehet.
Neked, ha nem akarsz, vagy nem tudsz egyéb, speciális szolgáltatásokért többet fizetni.

Neked, ha kisállatot tartasz, és nem szeretsz szőrözni.
Egy szobás, kis lakásban élőknek.

Műszaki adatok

100 m²-es felület takarítása egy töltéssel
Li-ion akkumulátor
Töltési idő: 2 óra
Energiafogyasztás a töltés alatt: max. 33W
Energiafogyasztás készenléti üzemmódban: max. 2W
Méretek (mm): 340 x 90
A robot súlya: 3,6 kg
Zajszint: < 58 dB

Csomagolás tartalma
  • 1 db iRobot Roomba e5 porszívó robot
  • 1 db Lithium-Ion 1850mAh akkumulátor
  • 1 db kettős üzemmódú virtuális fal
  • 1 db tartalék AeroForce szűrő
  • 1 db dokkoló
  • 1 db magyar használati útmutató
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek