Kérdeznél? Hívj minket!
+36-1/468-2176 +36-1/789-2152

iRobot Roomba 976 porszívó robot

iRobot Roomba 976 porszívó robot
iRobot Roomba 976 porszívó robot
iRobot Roomba 976 porszívó robot
iRobot Roomba 976 porszívó robot
iRobot Roomba 976 porszívó robot

A tökéletesen felszerelt Roomba 976-as robotporszívó segít abban, hogy megszabaduljon a mindennapi portól és szennyeződésektől otthonában. A precíziós iAdapt 2.0 navigációs rendszer vizuális helymeghatározással, valamint a háromfokozatú AeroForce tisztítórendszer biztosítja a tökéletes takarítást, akár 185 m² felületen is.

A Roomba 976 az iRobot fejlett iAdapt 2 kamerás navigációjával szobáról szobára teremt tisztaságot. Ha lemerül, visszatér a dokkoló állomásra, majd feltöltés után ott folytatja a munkát, ahol abba hagyta, így nagy alapterületű otthonok sem jelentenek neki gondot. 

Az iRobot HOME alkalmazás segítségével (IOS, Android rendszereken) a hét minden napjára előre prgramozható, a munka végén pedig jelentést és térképet küld az elvégezett munkáról. Az alkalmazásból akár otthonodtól távolról is elindíthatod vagy megállíthatod a Roomba 976 robot porszívót.

Adatok
Gyártó
iRobot
Garancia idő
2 év
Többzónás
igen
Cikkszám
IR00180
Jellemzők

Okos
Fennakadás nélkül navigál az egész lakószinten, s ha kell, újra tölti az akkumulátorát és dolgozik, amíg el nem végzi a teljes munkát.

Egyszerű használat
Tisztaság egy gombnyomásra (CLEAN gomb).
Az iRobot HOME alkalmazással távolról is elindítható.

Nagvigációs rendszer
Az iAdapt® 2.0 navigációs rendszer vizuális helymeghatározással (beépített kamerával) segít, hogy a Roomba fennakadások nélkül, hatékonyan navigálhasson, eligazodjon akár egy teljes lakásszinten, és szükség esetén újra töltse magát, amíg be nem fejezi a munkát. Tökéletes takarítást biztosít az egyszobás kislakásokban csakúgy, mint a nagy házakban. Az iAdapt 2.0 navigációs rendszernek köszönhetően a Roomba 976 megjegyzi az útvonalát, felismeri a bútorokat, akadályokat és átmegy a másik szobába is. Addig dolgozik, míg tökéletes munkát nem végzett.

Újratöltés és folytatás
Folyamatosan dolgozik akár 75 percen át, majd automatikusan újra tölti magát, és folytatja a takarítást onnan ahol abbahagyta, amíg a teljes munkát el nem végzi.

Imprint™ kapcsolódási funkció
A Roomba 976 képes kommunikálni a Braava jet m6 feltörlő robottal. Ennek a forradalmian új technológiának köszönhetően először a Roomba robotporszívó elvégzi a porszívózást és automatikusan küld egy értesítést a Braava jet m6 feltörlő robotnak, hogy elkezdheti a felmosást az adott területen. Így, a két okos robot, az Ön beavatkozása nélkül kitakarítja a lakást, ezáltal tökéletes kényelmet biztosít Önnek.

Elakadásmentesítő funkció
Az iRobot felszerelte a robotporszívóit elakadásmentesítő funkcióval, így amikor a tisztítókefék ellenállásba ütköznek, azonnal elkezdenek az ellenkező irányba forogni, mindaddig, amíg a robot kiszabadul a kábelek fogságából és folytathatja a munkáját.

Nem esik le a lépcsőről
A robot alján elhelyezett különleges szintérzékelőknek köszönhetően, a robot időben felismeri, ha “nem érez biztonságos talajt a lába alatt” és elkerüli a veszélyes helyet. A Roomba 976 megáll, megfordul és arra a helyre megy, ahol érzi a talajt a kerekei alatt.

Nagy kapacitású AeroForce portartály
AeroForce szűrője használatával még a legfinomabb porszemcséket is összegyűjti. A robot külön kijelzi, ha a portartály megtelt.

SPOT üzemmód
A SPOT üzemmód aktiválása, egy meghatározott, kb. 1 m² nagyságú terület takarítását teszi lehetővé. Ha pl. a konyhában kiszóródik a földre a cukor, úgy használhatja, mint a seprűt és a kislapátot.


iRobot HOME alkalmazás

Az iRobot HOME applikációval teljes mértékben felügyelheti a Roomba 976 robotot, az okostelefonján vagy tableten keresztül időre és helyre való tekintet nélkül. Éppen az irodában ülve az asztalánál jut eszébe, hogy ki kellene takarítania otthon? Csak nyissa meg az iRobot HOME alkalmazást és nyomja meg a "CLEAN" gombot. De az is lehetséges, hogy egész hétre előre beprogramozza, hogy mikor szeretné, hogy takarítson a robot. Az iRobot HOME alkalmazás (1.2 verzió) sok hasznos információt tartalmaz a takarításra, műszaki jellemzőkre vonatkozóan.

A HOME alkalmazással beállítható funkciók

Programozható takarítás: a robotporszívót könnyedén programozhatja, akár napi rendszerességű takarításra.
Kétszeres takarítás: beállíthatja, hogy a robot minden helyen kétszer takarítson át. Ez az igazán alapos takarítás főként olyan lakásokban hasznos, ahol van kis háziállat.
Fal mellett és szegélyek mentén történő takarítás: a még tökéletesebb tisztaság elérése érdekében a robot kitakarít a falak, szegélyek mentén és bútorok körül és alatt is.
Takarítás befejezése, ha a portartály megtelt: ha a portartály megtelt, akkor választhatja azt a funkciót, hogy a robot befejezze a takarítást és csak akkor folytassa, ha a tartály kiürítésre került. Ezután csak érintse meg a CLEAN gombot és a robot ott folytatja a takarítást, ahol korábban abbahagyta.

A HOME alkalmazással kinyerhető információk

A robot karbantartása: az applikáció kijelzi, ha robot tisztításra szorul, úgy mint portartály ürítése, tisztítókefék takarítása vagy egyéb részei a robotnak. Itt talál további hasznos információkat a karbantartásra és a robot működésére vonatkozóan.
Segítség: ha nem talál választ bizonyos kérdésekre, akkor itt hasznos videokat, gyakorta feltett kérdéseket, elérhetőségeket talál a robot használatára vonatkozóan.
Takarítási történet: az applikáción keresztül visszanézheti a korábbi takarítási ciklusokat is.
Akkumulátor töltöttségi szint: bármikor ellenőrizhető a robot aktuális töltöttségi állapota.
Energiatakarékos, készenléti üzemmód és beállítása: a hosszabb idejű inaktív időszakra, pl. nyaralás. A robot legyen a töltőállomásra helyezve és tartsuk lenyomva kb. 15 másodpercig (hangjelzésig) a SPOT gombot. Ezután csak akkumulátor töltés történik és a programozott takarítások, ill. az iRobot Home kapcsolat felfüggesztésre kerül. Energiatakarékos üzemmódból való kilépéshez a CLEAN gomb megnyomására a robot felébred, majd újra a CLEAN gomb megnyomására takarítás indul, s kb. 1 perc után visszatér a normál fogyasztású állapot.

Miért pont az iRobot?
Az iRobot céget 1990-ben Colin Angle, Helen Greiner és Dr. Rodney Brooks alapította. Mindhármuk meggyőződése volt, hogy a robotok egy napon majd a mindennapi életünk fontos részévé válnak és praktikus segítőink lesznek. Ezt a küldetésünket mi sem igazolja jobban, minthogy mára már világszerte több, mint 25 millió háztartásban takarítanak vagy nyújtanak egyéb hasznos házkörüli segítséget az iRobot robotok. Piacvezető márkaként a háztartási, hadi és ipari területen is jelen vannak, valamint a mai napig a NASA legfőbb robotfejlesztő partnere.

Műszaki adatok
Gyártó: iRobot
Takarítható padlófelület: akár 185 m2 (egy töltéssel)
Szűrő típusa: nagy felületű E11 HEPA-betét
Töltési idő: 3 óra
Akkumulátor: Li-Ion 1800mAh
Az akkumulátor üzemideje akár 75 perc (az iRobot saját tesztlaborjában, keménypadlón tesztelve)
Tisztító rendszere: AeroForce (az előző modellekhez képest 5x nagyobb szívóteljesítmény)
A robot méretei: 35,1 cm × 9,2 cm (átmérő × magasság)
A robot súlya: 4,0 kg
Peremmagasság: 1,6 cm
Portartálya: 0,6 liter
HOME applikáció: van
Időzíthető: igen
Garancia idő: 2 év a porszívó robotra, 1 év az akkumulátorra
Csomagolás tartalma
  • 1 db iRobot Roomba 976
  • 1 db Li-Ion akkumulátor
  • 1 db dokkoló
  • 1 db magyar használati útmutató
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek