Kérdeznél? Hívj minket!
+36-1/468-2176 +36-1/789-2152

iRobot Roomba 676 porszívó robot
iRobot Roomba 676 porszívó robot
104 990 Ft
79 990 Ft

iRobot Roomba 676 porszívó robot

iRobot Roomba 676 porszívó robot
iRobot Roomba 676 porszívó robot
iRobot Roomba 676 porszívó robot
iRobot Roomba 676 porszívó robot
iRobot Roomba 676 porszívó robot
iRobot Roomba 676 porszívó robot

Nyomon követheti a saját Roomba robotját bárhonnan, bármikor! Roomba 676 előre programozható a hét bármely napjára. 

Ez a modell az iAdapt navigációs és tisztító rendszerrel, takarítás időzítővel, Wifi-vel és Li-ion akkumulátorral rendelkezik. Egy zónára tervezett, felügyelet nélküli munkavégzés akár emeleten is.

A robot technikailag továbbfejlesztett eszközöket tartalmaz úgy mint AeroVac, Dirt Detect és Antitangle, a SPOT üzemmód és sok más.

A termék a Roomba 675 modelltől kizárólag a színében különbözik! Tudásban ugyanazt nyújtja mindkét robot.

24
104 990 Ft
79 990 Ft
Kezdete: 2021.10.01   Vége: 2021.12.31
Kedvezmény: 24
Megtakarítás 25 000 Ft
Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
Adatok
Szállítási költség
ingyenes
Gyártó
iRobot
Garancia idő
2 év
EAN kód
5060359287236
Többzónás
nem
Cikkszám
IR0175
Jellemzők

Háromlépcsős tisztító rendszer
A Roomba robotporszívók verhetetlen takarító képességei egy nagyon praktikus, háromlépcsős tisztító rendszeren alapulnak. Ennek segítségével a Roomba a szoba minden sarkából felszedi a szennyeződéseket, és a tárolójában gyűjti össze, akár kemény padló, akár szőnyeg tisztításáról van szó.

1. Forgó oldalkefék
Az oldalkeféknek hála a Roomba képes hatékonyan tisztán tartani a bútorok körüli és a falak menti területeket. Így sem a szobák sarkaiban, sem a többi nehezen hozzáférhető helyen nem okoz gondot a porszívás.
2. Két ellentétes irányban forgó kefe
A robot két ellentétesen forgó, a takarító fejben elhelyezett kefével tisztít. Ennek köszönhetően, hatékonyan gyűjti össze a port és a nagyobb szennyeződéseket a padlóról.
3. Szívómotor
A finom por eltávolításáról erőteljes szívómotor gondoskodik. A levegő szűrését pedig az AeroVac rendszer végzi el.

iAdapt navigációs rendszer
Az iAdapt navigációs rendszer tökéletes tisztítást biztosít az otthonában. Ez a legokosabb takarítási és navigációs rendszer az iRobottól, amely több különböző érzékelő segítségével a helyiséget 67x monitorozza 1 másodperc alatt, összekapcsolva ezt a 40 előre definiált mozgással. Ezáltal lehetővé teszi az iRobot robotjainak, hogy valóban intelligensen és megfontoltan reagáljanak a szennyeződés mértékére vagy a helyiség alakjára.

Wall Follow rendszer
Az oldalkefének köszönhetően, hatékonyan képes takarítani a falak mentén, a bútorok körül, a helység sarkaiban és más, nehezen hozzáférhető helyen.

Fogantyúval rendelkezik
Kihajtható fogantyúval ellátott robot, a könnyebb hordozhatóság érdekében.

Ultrahangos porérzékelő rendszer
A Dirt Detect rendszer az ultrahangos érzékelők segítségével ismeri fel az erősebben szennyezett területeket, azaz, ahol szennyezettebb a talaj, ott a Roomba nagyobb fokozatra kapcsol.

Gyengéd ütközők
A készülék ütközője kíméletesen bánik a bútorokkal. A gép képes megkülönböztetni látszólagos akadályokat - lelógó függönyök, takarók - a ténylegesektől, így ágyak, ablakok alatt is tökéletesen takarít.

Leesés elleni védelem, lépcsőszenzorok
A gép alján elhelyezett szenzorok képesek érzékelni a készülék és a padló távolságát, így elkerülve, hogy az leessen a lépcsőről. A Roomba a lépcső szélén megáll, óvatosan megfordul, és arra takarít tovább, amerre szilárd talajt érzékel maga alatt.

Automatikus töltés a töltőállomáson
Az akkumulátor töltésére egy töltőállomás áll rendelkezésre. A CLEAN gomb megnyomásakor a robot innen indul csatába a por és a kosz ellen. Munkája végeztével pedig visszatér a töltőállomásra, és elkezdi feltölteni magát.

Antitangle rendszer

Az iRobot gondolt a hagyományos háztartásokra, így a robotporszívóit ANTITANGLE funkcióval látta el, amely megakadályozza az összegabalyodást és beszorulást, legyen szó szerte hagyott kábelekről vagy épp szőnyegről. Amikor a kefe ellenállást érez, megfordul, így kiszabadul a kábelek közül, és folytathatja a takarítást.

Virtuális fal / Halo funkció

A Roomba virtuális fal segítségével is irányítható. A virtuális fal létrehoz egy láthatatlan akadályt a robot számára. Ezt arra érdemes használni, hogy a Roomba ne menjen például a számítógépes kábelek vagy törékeny tárgyak közelébe. A virtuális falak közül néhány Halo-val is rendelkezik, amely védőterületet hoz létre a fal körül. Ezt a robot soha nem sérti meg. Ezt a funkciót pl. háziállatok vizes tálkájával is lehet használni.

Nagy kapacitású portartály
A Roomba egy nagy kapacitású AeroVac portartállyal rendelkezik, amely mikroszálas szűrőn keresztül még a legfinomabb porszemcséket is összegyűjti. A robot jelzi, ha a portartály megtelt.

SPOT üzemmód
A SPOT üzemmód aktiválása, egy meghatározott, kb. 1 m² nagyságú terület takarítását teszi lehetővé. Ha pl. a konyhában kiszóródik a földre a cukor, úgy használhatja, mint a seprűt és a kislapátot.

iRobot HOME alkalmazás
Okostelefonról indítható, programozható az iRobot HOME applikáció segítségével.

Az iRobot HOME applikációval teljes mértékben felügyelheti a Roomba 676 robotot, az okostelefonján vagy tableten keresztül időre és helyre való tekintet nélkül. Éppen az irodában ülve az asztalánál jut eszébe, hogy ki kellene takarítania otthon? Csak nyissa meg az iRobot HOME alkalmazást és nyomja meg a CLEAN gombot. De az is lehetséges, hogy egész hétre előre beprogramozza, hogy mikor szeretné, hogy takarítson a robot. Az iRobot HOME alkalmazás sok hasznos információt tartalmaz a takarításra, műszaki jellemzőkre vonatkozóan.

A HOME alkalmazással beállítható funkciók

Programozható takarítás: a robotporszívót könnyedén programozhatja, akár napi rendszerességű takarításra.
Kétszeres takarítás: beállíthatja, hogy a robot minden helyen kétszer takarítson át. Ez az igazán alapos takarítás főként olyan lakásokban hasznos, ahol van kis háziállat.
Fal mellett és szegélyek mentén történő takarítás: a még tökéletesebb tisztaság elérése érdekében a robot kitakarít a falak, szegélyek mentén és bútorok körül és alatt is.
Takarítás befejezése, ha a portartály megtelt: ha a portartály megtelt, akkor választhatja azt a funkciót, hogy a robot befejezze a takarítást és csak akkor folytassa, ha a tartály kiürítésre került. Ezután csak érintse meg a CLEAN gombot és a robot ott folytatja a takarítást, ahol korábban abbahagyta.

A HOME alkalmazással kinyerhető információk

A robot karbantartása: az applikáció kijelzi, ha robot tisztításra szorul, úgy mint a portartály ürítése, tisztítókefék takarítása vagy egyéb részei a robotnak. Itt talál további hasznos információkat a karbantartásra és a robot működésére vonatkozóan.
Segítség: ha nem talál választ bizonyos kérdésekre, akkor itt hasznos videokat, gyakorta feltett kérdéseket, elérhetőségeket talál a robot használatára vonatkozóan.
Takarítási történet: az applikáción keresztül visszanézheti a korábbi takarítási ciklusokat is.
Akkumulátor töltöttségi szint: bármikor ellenőrizhető a robot aktuális töltöttségi állapota.
Energiatakarékos, készenléti üzemmód és beállítása: a hosszabb idejű inaktív időszakra, pl. nyaralás. A robot legyen a töltőállomásra helyezve és tartsuk lenyomva kb. 15 másodpercig (hangjelzésig) a SPOT gombot. Ezután csak akkumulátor töltés történik és a programozott takarítások, ill. az iRobot Home kapcsolat felfüggesztésre kerül. Energiatakarékos üzemmódból való kilépéshez a CLEAN gomb megnyomására a robot felébred, majd újra a CLEAN gomb megnyomására takarítás indul, s kb. 1 perc után visszatér a normál fogyasztású állapot.


Miért pont az iRobot?
Az iRobot céget 1990-ben Colin Angle, Helen Greiner és Dr. Rodney Brooks alapította. Mindhármuk meggyőződése volt, hogy a robotok egy napon majd a mindennapi életünk fontos részévé válnak és praktikus segítőink lesznek. Ezt a küldetésünket mi sem igazolja jobban, minthogy mára már világszerte több, mint 25 millió háztartásban takarítanak vagy nyújtanak egyéb hasznos házkörüli segítséget az iRobot robotok. Piacvezető márkaként a háztartási, hadi és ipari területen is jelen vannak, valamint a mai napig a NASA legfőbb robotfejlesztő partnere.

Kinek ajánljuk? Neked, ha okostelefonról szeretnéd indítani a robotporszívódat, vagy programozni szeretnéd, hogy amíg dolgozol, kitakarítson otthon - helyetted.
Neked, ha nem akarsz másolatot, mikor az eredeti is a Tiéd lehet.
Neked, ha nem akarsz, vagy nem tudsz egyéb, speciális szolgáltatásokért többet fizetni.
Neked, ha kisállatot tartasz, és nem szeretsz szőrözni.
Kis lakásban élőknek.

Műszaki adatok
 • Parketták, linóleumok, szőnyegek és kemény felületek tisztítására
 • Kisállatszőr tisztítására
 • iAdapt alkalmazkodó takarítási technológia
 • 2. generációs adaptív tisztítófej
 • Wall Follow segítségével tökéletesen takarít a falak mentén és a sarkokban is
 • ANTITANGLE rendszer
 • Szennyeződések akusztikus érzékelése
 • Automatikus töltés a töltőállomáson
 • Szűrőrendszer – mikroszálas szűrő
 • Virtuális fal funkció (opcionális külön megvásárolható)
 • Takarítás időzítése funkció
 • Ütköző lassított ütközéssel
 • Nagytérfogatú AeroVac portartály
 • Kihajtható fogantyú a könnyebb hordozhatóság érdekében
 • Ajánlott kb. 80 m2-ig (egy akkutöltéssel)
 • Li-ion akkumulátor
 • Töltésidő: 3 óra
 • Energiafogyasztás: A töltés folyamán max. 33W, Standby üzemmódban max. 2W
 • Méretek (mm): 330 x 92 (80 a robot teste)
 • Súly: 3,6 Kg
 • Zajszint: < 61 dB
Csomagolás tartalma
 • 1 db iRobot Roomba 676 porszívó robot
 • 1 db Home Base™ automata töltőállomás beépített adapterrel
 • 1 db Li-Ion akkumulátor
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek