Kérdeznél? Hívj minket!
+36-1/468-2176 +36-1/789-2152

iRobot Roomba 606 porszívó robot
iRobot Roomba 606 porszívó robot
88 990 Ft
62 990 Ft

iRobot Roomba 606 porszívó robot

iRobot Roomba 606 porszívó robot
iRobot Roomba 606 porszívó robot
iRobot Roomba 606 porszívó robot
iRobot Roomba 606 porszívó robot
iRobot Roomba 606 porszívó robot
iRobot Roomba 606 porszívó robot
iRobot Roomba 606 porszívó robot

Ismerje meg az iRobot® Roomba® 606 Robotporszívó belépőmodellt, megfelelő társ az otthona takarításában. Intelligens szenzorok sokaságával felszerelt és hatékony takarítórendszer segítségével naponta elbánik az összegyűlt porral, kosszal, szennyeződéssel vagy kisállatok elhullajtott szőreivel. Így Ön foglalkozhat azzal, amivel valóban szeretne a takarításon kivül.

29
88 990 Ft
62 990 Ft
Kezdete: 2021.10.05   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 29
Megtakarítás 26 000 Ft
Adatok
Szállítási költség
ingyenes
Gyártó
iRobot
Garancia idő
2 év
EAN kód
5060359287199
Többzónás
nem
Cikkszám
IR00174
Jellemzők

Háromlépcsős tisztító rendszer
A Roomba robotporszívók verhetetlen takarító képességei egy nagyon praktikus, háromlépcsős tisztító rendszeren alapulnak. Ennek segítségével a Roomba a szoba minden sarkából felszedi a szennyeződéseket, és a tárolójában gyűjti össze, akár kemény padló, akár szőnyeg tisztításáról van szó.

1. Forgó oldalkefék
Az oldalkeféknek hála a Roomba képes hatékonyan tisztán tartani a bútorok körüli és a falak menti területeket. Így sem a szobák sarkaiban, sem a többi nehezen hozzáférhető helyen nem okoz gondot a porszívás.
2. Két ellentétes irányban forgó kefe
A robot két ellentétesen forgó, a takarító fejben elhelyezett kefével tisztít. Ennek köszönhetően, hatékonyan gyűjti össze a port és a nagyobb szennyeződéseket a padlóról.
3. Szívómotor
A finom por eltávolításáról erőteljes szívómotor gondoskodik. A levegő szűrését pedig az AeroVac rendszer végzi el.

iAdapt navigációs rendszer
Az iAdapt navigációs rendszer gondoskodik arról, hogy a takarított terület tökéletesen tiszta legyen. A Roomba több tucat érzékelővel figyeli a környezetét, és intelligensen reagál a helyiség méretére és alakjára. Összesen 40, előre definiált mozgást képes végrehajtani, tökéletesen vezetve a robotot a takarítandó területen, falak mentén, bútorok között és alatt, így biztosítva a tökéletes takarítást.

Wall Follow rendszer
Az oldalkefének köszönhetően, hatékonyan képes takarítani a falak mentén, a bútorok körül, a helység sarkaiban és más, nehezen hozzáférhető helyen.

Ultrahangos porérzékelő rendszer
A Dirt Detect rendszer az ultrahangos érzékelők segítségével ismeri fel az erősebben szennyezett területeket, azaz, ahol szennyezettebb a talaj, ott a Roomba nagyobb fokozatra kapcsol.

Gyengéd ütközők
A készülék ütközője kíméletesen bánik a bútorokkal. A gép képes megkülönböztetni látszólagos akadályokat - lelógó függönyök, takarók - a ténylegesektől, így ágyak, ablakok alatt is tökéletesen takarít.

Leesés elleni védelem, lépcsőszenzorok
A gép alján elhelyezett szenzorok képesek érzékelni a készülék és a padló távolságát, így elkerülve, hogy az leessen a lépcsőről. A Roomba a lépcső szélén megáll, óvatosan megfordul, és arra takarít tovább, amerre szilárd talajt érzékel maga alatt.

Automatikus töltés a töltőállomáson
Az akkumulátor töltésére egy töltőállomás áll rendelkezésre. A CLEAN gomb megnyomásakor a robot innen indul csatába a por és a kosz ellen. Munkája végeztével pedig visszatér a töltőállomásra, és elkezdi feltölteni magát.

Antitangle rendszer

Az iRobot gondolt a hagyományos háztartásokra, így a robotporszívóit ANTITANGLE funkcióval látta el, amely megakadályozza az összegabalyodást és beszorulást, legyen szó szerte hagyott kábelekről vagy épp szőnyegről. Amikor a kefe ellenállást érez, megfordul, így kiszabadul a kábelek közül, és folytathatja a takarítást.

Virtuális fal / Halo funkció

A Roomba virtuális fal segítségével is irányítható. A virtuális fal létrehoz egy láthatatlan akadályt a robot számára. Ezt arra érdemes használni, hogy a Roomba ne menjen például a számítógépes kábelek vagy törékeny tárgyak közelébe. A virtuális falak közül néhány Halo-val is rendelkezik, amely védőterületet hoz létre a fal körül. Ezt a robot soha nem sérti meg. Ezt a funkciót pl. háziállatok vizes tálkájával is lehet használni.

Nagy kapacitású portartály
A Roomba egy nagy kapacitású AeroVac portartállyal rendelkezik, amely mikroszálas szűrőn keresztül még a legfinomabb porszemcséket is összegyűjti. A robot jelzi, ha a portartály megtelt.

SPOT üzemmód
A SPOT üzemmód aktiválása, egy meghatározott, kb. 1 m² nagyságú terület takarítását teszi lehetővé. Ha pl. a konyhában kiszóródik a földre a cukor, úgy használhatja, mint a seprűt és a kislapátot.

Miért pont az iRobot?
Az iRobot céget 1990-ben Colin Angle, Helen Greiner és Dr. Rodney Brooks alapította. Mindhármuk meggyőződése volt, hogy a robotok egy napon majd a mindennapi életünk fontos részévé válnak és praktikus segítőink lesznek. Ezt a küldetésünket mi sem igazolja jobban, minthogy mára már világszerte több, mint 25 millió háztartásban takarítanak vagy nyújtanak egyéb hasznos házkörüli segítséget az iRobot robotok. Piacvezető márkaként a háztartási, hadi és ipari területen is jelen vannak, valamint a mai napig a NASA legfőbb robotfejlesztő partnere.

Kinek ajánljuk?

Neked, ha nem okoz problémát, hogy manuálisan indítsd útnak a robotodat.
Neked, ha nem akarsz, vagy nem tudsz egyéb, speciális szolgáltatásokért többet fizetni.
Neked, ha kisállatot tartasz, és nem szeretsz szőrözni.
Nagyszülőknek, kis lakásban élőknek.

Műszaki adatok
 • Parketták, linóleumok, szőnyegek és kemény felületek tisztítására
 • Kisállatszőr tisztítására
 • iAdapt alkalmazkodó takarítási technológia
 • 2. generációs adaptív tisztítófej
 • Wall Follow segítségével tökéletesen takarít a falak mentén és a sarkokban is
 • ANTITANGLE rendszer, feltekeredés védelem
 • Dirt Detect rendszer- ultarhangos por érzékelés
 • Automatikusan megy vissza a töltőállomásra
 • Szűrőrendszer: mikroszálas szűrő
 • Ütköző lassított ütközéssel
 • Nagytérfogatú AeroVac portartály
 • Hosszú élettartamú Li-ion akkumulátor 
 • Töltésidő 3 óra
 • Energiafogyasztás: a töltés folyamán max.33W,  Standby üzemmódban max.2W
 • Méretek (mm) 330x92 (80 a robot teste)
 • Súly 3,6 Kg
 • Zajszint < 60 dB
 • Garancia : 2 év a porszívó robotra, 1 év az akkumulátorra
Csomagolás tartalma
 • 1 db iRobot Roomba 606 porszívó robot
 • 1 db Home Base™ automata töltőállomás beépített adapterrel
 • 1 db 1800mAh Li-Ion akkumulátor
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek