Kérdeznél? Hívj minket!
+36-1/468-2176 +36-1/789-2152

iRobot Braava jet m6 feltörlő robot

iRobot Braava jet m6 feltörlő robot
iRobot Braava jet m6 feltörlő robot
iRobot Braava jet m6 feltörlő robot
iRobot Braava jet m6 feltörlő robot
iRobot Braava jet m6 feltörlő robot
iRobot Braava jet m6 feltörlő robot
iRobot Braava jet m6 feltörlő robot
iRobot Braava jet m6 feltörlő robot
iRobot Braava jet m6 feltörlő robot
iRobot Braava jet m6 feltörlő robot

Az új Braava jet® m6 feltörlő robotban a legújabb tecnológia fejlesztések megtalálhatóak: a szabadalmaztatott iAdapt 3.0 navigáció, precíziós spriccelőfej, és a felmosás közbeni töltés, ha szükség van rá. Az egyedülálló Imprint ™ Link, kapcsolódási és feltérképezési funkciónak köszönhetően pedig kommunikál az iRobot "i" és "s" és "900"-as sorozatú robotporszívóival: ez azt jelenti, ha a porszívózás befejeződött, elindulhat a feltörlő a lakásban. Így a teljes takarítást a robotok egymással szinkronban tudják végezni.

Részletek

Adatok
Gyártó
iRobot
Garancia idő
2 év
Többzónás
igen
Cikkszám
IR0180
Jellemzők

iAdapt 3.0 fejlett navigációs rendszer Imprint™ okos feltérképezés technológiával

A mérnöki precizitással kidolgozott iAdapt 3.0 navigációs rendszer kamerának és a vSLAM technológia párosításának köszönhetően az új Braava jet® m6 tökéletesen azonosítja a helyét bármely szobában. Az Imprint Okos feltérképezésnek köszönhetően a robot megtanulja a különböző szobák felépítését és az alkalmazás segítségével Ön kiválaszthatja, hogy azok közül melyik és mikor kerüljön kitakarításra.

Okos és hatékony takarítás

Feltörlő közben a Braava jet® m6 előre és hátramozgást végez, egy előre meghatározott minta alapján. A kétféle takarítási módhoz, száraz és nedves törlés, alkalmazhatunk eldobható tisztítókendőket. Az egyedülálló formatervezésnek köszönhetően maradéktalanul takarít a falak és szegélyek mentén, bútorlábaknál és egyéb nehezen elérhető helyeken. A robot fejlett érzékelők sokaságának köszönhetően feltörlés közben elkerüli a szőnyegeket, nem esik le a lépcsőről sem.

Precíziós vízszórófej

Az új Braava jet® m6 felmosó robot 445 ml-es víztartállyal és precíziós szórófejjel van ellátva, amelyik biztosítják a víz célzott spriccelését takarítás közben. A különleges szenzorok segítségével a víz elkerüli az érzékeny felületeket, fa bútorokat, falakat. A még alaposabb felmosáshoz használjon Braava jet tisztítófolyadékot.

Töltőállomás

A Braava jet® m6 az első olyan Braava feltörlő robot, amely képes takarítás közben visszatérni a töltőállomásra és feltölteni magát, amennyiben szükség van rá. A töltőállomás úgy lett kialakítva, hogy ne legyen érintkezés a vizes takarítófej és a padló között töltés közben.

Újrahasználható tisztítófejek

A Braava jet® m6 a speciális tisztítófejeket használ a száraz törléshez és felmosáshoz egyaránt. A feltörléshez használt kendők jól felszívják a vizet, így segítik a makacsabb kosz, zsír eltüntetését is a padlóról. Száraz törléshez a kendők elektrosztatikusan gyűjtik be a szálló port, hajat és egyéb szennyeződést. Minden tisztítókendő mosható és újra felhasználható.

Imprint™ Kapcsolódási funkció biztosítja a robotok egymás közötti kommunikációját

A Braava jet® m6 képes kommunikálni a Roomba "s" és "i" és "900"-as sorozatú robotporszívóival. Ennek a forradalmian új technológiának köszönhetően először a Roomba robotporszívó elvégzi a porszívózást és automatikusan küld egy értesítést a Braava jet® m6 felmosó robotnak, hogy elkezdheti a felmosást az adott területen.Így, a két okos robot, az Ön beavatkozása nélkül kitakarítja a lakást, ezáltal tökéletes kényelmet biztosít Önnek.

Virtuális fal éd keep out zónák beállítása funkció

A felmosás elől elhatárolandó területet virtuális fal segítségével határozhatja meg a Braava jet® m6 felmosó robotnak. Ez az eszköz egy láthatatlan falat képez a robot számára, amelyet az nem tud átlépni. Ezt akkor érdemes használni, ha csak egy meghatározott felület felmosására van szükség, vagy szeretné elkerülni, hogy a Braava jet® m6 elektromos kábelek, számítógép vagy nagyon törékeny tárgy közelében takarítson. A virtuális fal rendelkezik még egy HALO funkcióval, ami egy adott terület gyűrűszerű elkerítésére tökéletes, például kisállítok vizes tálkája.

Feltöröl a szegélyek mentén és a bútorlábak körül

A Braava jet® m6 minden apró részletre figyel a feltörlés során. Az új szögletes formának köszönhetően a robot könnyedén befér a sarkokba, szegélyek mentén és a bútorok alá is. Óvatosan tisztít a falak mentén, bútorok lába körül és a kamerának köszönhetően elkerüli a szőnyegeket és más akadályokat.

iRobot HOME alkalmazás

Vezérelje és felügyelje a Braava jet® m6 munkáját bármikor, bárhonnnan. Az iRobot HOME alkalmazás segítségével Ön elindíthatja és nyomon követheti a robot munkáját, kiválaszthatja, hogy melyik szobát takarítsa, valamint azt is hogy milyen intenzitással spriccelje a vizet a padlóra. Keep out zóna, azaz kizárási zóna, funkció segítségével Ön korlátlan számú helyet választhat ki az iRobot HOME applikáció segítségével, amelyeket kizár a takarítási folyamatból. Ezt a funkciót egy térkép segítségével használhatja az alkalmazáson belül. Egy ilyen zóna minimális mérete 60x60 cm. Ez a funkció kényelmes például egy kutya víztartójának védelmére, de egyéb helyek is vannak, melyeket jó elkeríteni, törékeny váza, kábelek tömege. Ez a funkció helyettesíti a virtuális falakat és akadályokat, amelyeket a korábbi modellekben használtak.

Miért pont az iRobot?
Az iRobot kizárólag a robotikára specializálódott, a nyereség nagy részét visszaforgatja a robotok további fejlesztésébe és nem engedett a kísértésnek, hogy elaprózza a figyelmét több üzletágba, az attraktív negyedéves mutatókért. Az iRobot céget a három alapítójának (Colin Angle, Helen Greiner és Rodney Brooks) azon a meggyőződéséből alapították, hogy a robottechnika egyszer majd gyökeresen megváltoztatja a módot, ahogy dolgozunk, ahogy tanulunk, gyógyítunk vagy takarítunk. Az iRobot létezésének első évében a NASA-val együttműködve bemutatta a Genghis űrkutató robotot. Áttörést az 1998-as év hozott, amikor az iRobot cég megnyerte a DARPA ügynökség szerződését az iRobot PackBot taktikai mobil robotok kifejlesztésére és gyártására.
Ezt a sokoldalú robotot vetette be az amerikai kormány a mentőmunkálatok folyamán 2001-ben a Világkereskedelmi Központ ellen elkövetett terrortámadás után. Szintén a PackBot térképezte fel a sugárfertőzött térségeket a fukosimai atomerőmű-balesetnél 2011-ben. 2002-ben az iRobot belépett a mi életünkbe is. Éppen ebben az évben jött a világra az első porszívó robot a Roomba, ezen felül az amerikai hadsereg a szabvány felszerelései közé sorolta a PackBotot. Három évvel később az iRobot kiegészítette a saját háztartási robot családját egy világújdonsággal – a Scooba felmosó robottal, és tovább dolgozott szorgalmasan a saját professzionális robotjainak fejlesztésében és tökélesítésében. Ennek köszönhetően ma az iRobot portfóliója magában foglal számos csúcs robotot, amelyek segítenek kitakarítani a lakásban, házban vagy körülötte, több mint 25 millió családnak a világon.

Műszaki adatok
 • Minden típusú kemény, matt padlófelületet feltakarít
 • iAdapt 3.0 fejlett navigáció, Imprint™ okos feltérképezés és vSLAM® technológia
 • 92 m2 felület takarítása egy töltéssel
 • Kétféle takarítási mód: száraz és nedves feltörlés
 • 445 ml-es víztartály
 • Precíziós vízszórófej
 • Takarítás közbeni töltés
 • Leesés érzékelők
 • Wi-Fi kapcsolat
 • Vezérlés iRobot HOME applikációval
 • Virtuális fal
 • Halk takarítás
 • Imprint kapcsolati kommunikáció - kapcsolat az iRobot Roomba "i" és "s" és "900"-as sorozat robotporszívóival
 • Méretek: 270 mm x 252 mm x 90 mm
 • Súly (akkumulátorral együtt): 2,2 kg
Csomagolás tartalma
 • 1 db iRobot Braava jet m6 feltörlő robot
 • 1 db dokkoló hálózati kábellel
 • 1 db 118ml-es palack Braava Jet felmosó folyadék (minta kiszerelésben)
 • 1 db eldobható, száraz kendő
 • 2 db eldobható, nedves kedndő
 • 1 db mosható, száraz kendő
 • 1 db mosható, nedves kendő
 • 1 db magyar használati útmutató
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek