Kérdeznél? Hívj minket!
+36-1/468-2176 +36-1/789-2152

Blog

BEMUTATJUK AZ ÚJ HOBOT LEGEE 7 OKOS PORSZÍVÓ-FELTÖRLŐ ROBOTOT

BB
2021.06.26 13:17
BEMUTATJUK AZ ÚJ HOBOT LEGEE 7 OKOS PORSZÍVÓ-FELTÖRLŐ ROBOTOT

HOBOT LEGEE 7: Új generációs, 4in1 okos porszívó-feltörlő robot - szőnyeg nélküli sík területek tisztítására tervezve.

HOBOT LEGEE APP

Az alkalmazás nem csak a dinamikus vezérlést, ütemezést és a valós idejű térképet támogatja a térképmemóriájával, a szobák felosztásával és a virtuális akadályok megjelölésével, hanem a takarító (és feltörlő) robotot is új korszakba repíti. Az összes funkció egy pofon egyszerű kör diagrammal ábrázolja mind a 7+1 speciális takarítási módot. Az egyes funkciók egyszerűen választhatók és testre szabható mindenki igényeinek kielégítésére.

Tisztítási módok

5G / 2,4G Wi-Fi

HOBOT-profil

Intelligens térkép

Takarítás ütemezése, időzítése

Tanítható robothang

Hangvezérlés

Bluetooth Assist kapcsolat

Siri / OK Google

Naplózott takarítások

 

Tisztítási módok - testreszabott okos beállítások

Hét speciális tisztítási mód és egy testreszabott üzemmód áll rendelkezésre minden speciális igény kielégítésére. A legjobb tisztítási eredmény elérése érdekében a helyiségekhez más-más takarítási mód rendelhető.

 

Egyszerűen a legjobb.
Standard takarítási üzemmód.
A Normál mód tökéletesen illeszkedik bármilyen általános felhasználáshoz.

Semmi sem menekülhet.
Erős üzemmód.
Az erős mód ideális mélytisztításhoz.

Takarítson profiként.
Folteltávolító üzemmód.
Könnyen eltávolítható fröccsenések, kiömlött folyadékok tisztíthatók.

Legyen zöld!
ECO üzemmód.
ECO módban a gép energiatakarékos és csendesen működik.

Makulátlan tisztaság.
Fényez üzemmód.
Fényező üzemmóddal visszaállítható a padló eredeti ragyogása.

Állatbarát.
Kiskedvenc üzemmód.
Hatékony tisztítás a mancs nyomok és a szőrmaradványok eltűntetése érdekében.

Maradjon száraz, de tiszta.
Száraz üzemmód.
Keményfa padló tisztításakor javallott.

Te vagy a főnök!
Személyre szabott, tetszőleges üzemmód.
A paraméterek beállítása egyedi igényektől függően.

 

Folteltávolító mód

Kizárólagos HOBOT szabadalom alapján. Specialitása a padlón maradt makacs foltok eltávolítása. A LEGEE először 1,5x1,5 m2-es területekre osztja a takarítandó területet, elegendő, bőséges vizet permetez a foltok feloldása érdekében, majd visszatér, hogy felsúrolja azokat, hogy a padló makulátlanul tisztán ragyoghasson.

 

Kiskedvenc mód

Sosem volt még ilyen egyszerű a kisállatok szőrének eltávolítása. A porszívó szívóereje Kiskedvenc üzemmódban megemelkedik, hogy a legkisebb szőrszálakat is felszívhassa. Mindemellett növeli a vízpermet mennyiségét, és nagyobb felmosási gyakorisággal a padlón maradt mancs nyomokat és egyéb foltokat is eltávolítja.

 

Erős mód

Mélytisztításhoz ajánlott. Maximális vákuumteljesítményre és magasabb törlési frekvenciára kapcsol a robot a legjobb eredmény elérése érdekében.

ECO mód

Alacsony energiafogyasztás mellett működik, minimális szívóteljesítménnyel, legkisebb mozgási frekvenciával, így pihenés mellett is tisztán tartható a padló.

Fényező mód

A robot a vízpermetet és a törlés gyakoriságát növelve, csökkentett szívóteljesítmény mellett távolítja el a padlón található régi szennyeződéseket.

Standard mód

Általános igények, ütemezett, mindennapi takarítás kiszolgálására.

Száraz mód

A nedvességre érzékeny területek (pl. keményfa) vízpermet nélküli takarítására. Porszívózik.

Egyéni mód

Egyéni igényekre szabottan, bármilyen kombinációt használva felépíthető mód.

 

Térkép memória

A LEGEE legfeljebb öt térképet tud megjegyezni, a térkép adatok a LEGEE beágyazott memóriájában tárolódnak. Különböző térképek is használhatók, ha a LEGEE más helyiségekben vagy egy másik házban van.

 

Helyiségspecifikus takarítás

Az applikáció segítségével az egyes helyiségekhez különböző takarítási módok rendelhetők a szobai igényeinek megfelelően.

 

Területek kizárása, virtuális akadályok beállítása

A területek kizárása (ún. KEEP OUT), zónák beállítása lehetőséget nyújt arra, hogy a kényes tárgyaktól távol tartsa a robotot. Pl. egy antik váza területe.

 

Nagy felbontású, valós idejű térkép használata

A Schedule Queue egy heti alapú ütemező, amely lehetővé teszi a takarítási terv naponta egyszeri alkalomra történő ütemezését. Lehetőség van számos takarítási mód beállítására is.

 

Hangvezérlés

Hangutasításokkal is irányítható a robot, így mindig kézben tartva az irányítást. Beállítható DND, azaz ne zavarj időszak is, mely időben a robot kihagyja az adott időre, előre ütemezett feladatok elvégzését.

 

Tanítható robothang

A LEGEE válaszai személyre szabhatók, taníthatók. Bármely alapértelmezett hangutasítás tetszőleges hangra vagy kifejezésre cserélhető.

 

Takarítási napló

A napló segítségével megosztható, ellenőrzés céljából visszanézhető a legutóbbi tíz takarítás menete, adatai, beleértve a készült térkép és a megtisztított terület, valamint az időtartamot és a megadott feladat teljesítésének mértékét.

Ütemezett takarítások

A Schedule Queue egy heti alapú ütemező, amely lehetővé teszi a takarítási terv naponta egyszeri alkalomra történő ütemezését, valamint az egyszeri, ütemezett takarítást is, a nem ismétlődő feladatokhoz. Lehetőség van számos takarítási mód beállítására is.

 

LEGEE SLAM navigáció

A LEGEE SLAM annak az egyedülálló navigációs rendszernek a rövidítése, amely az LDS Lidar, Encoder, Gyro, E-compass és Position Estimation elemeket egyesíti a környezet észlelésére és mérésére.

Nagy pontosságú LDS érzékelő egység

A fejlett LDS-érzékelő másodpercenként hétszer forog körbe, hogy begyűjtse az aktuális terep/szoba pontos és valós méretű adatait a takarítási folyamat optimalizálása érdekében.

Mintavételi aránya: 3000 alkalom/mp.

Intelligens töltés és folytatás ott ahol, abbahagyta

Mielőtt az akkumulátor lemerül, a LEGEE egyenesen visszamegy a töltőállomásra, hogy újratöltődjön. Előtte viszont még felbecsüli a hátralévő munkaterülethez szükséges töltési időt a feladat mielőbbi folytatásához.

Felhasználóbarát oldalkefe

Könnyed karbantartás, egy kézzel levehető oldalkefe.

Leesésvédelem, szintérzékelő szenzorok

A LEGEE 7 négy szintérzékelővel - kettő elől, kettő hátul - van ellátva, ezzel védve a robotot a leeséstől (3 mm-nél vastagabb anyagot akadálynak tekint és nem megy rá). Elősegíti a szűk térben történő mozgást, fordulást is.

Mopping Force, erős nyomóerő

A LEGEE 7 1800 g erővel nyomja lefelé a padlót, hogy utánozza az emberi viselkedést a makacs por és folt eltávolítása érdekében.

Mosható HEPA szűrővel ellátva

A nagy hatékonyságú HEPA szűrő gondoskodik arról, hogy a tiszta és friss levegőn kívül más ne kerüljön a levegőbe - porszívózás közben.

Mindenféle keménypadlóra alkalmas

A takarításban a padló színe nem befolyásolja a robotot.

Folyadékmechanikus szívófej

A nagy teljesítményű (2700Pa) vákuum szívóerő nem csak a nagyméretű tárgyakat gyűjti be (pl. kukorica), hanem a finom port vagy hamut is (pl. liszt). Semmilyen kosz sem menekül meg előle!

Gubancmentesítés

Takarítás után könnyedén eltávolítható a por, vagy a hajmaradványok a hengerről.

Saroktisztítás

A D alakú kialakítás hosszú oldalkeféje könnyedén kisöpri a nehezen elérhető helyeket, sarkokat.

Keskeny terek tisztítása

Az oldalkefe 3,5 cm-re ér el a készülék szélétől, hogy könnyedén elérje a szekrény alatti, keskeny részeket is, valamint takarítás közben végigsöpörje a falak széleit is.

 

HOBOT kizárólagos szabadalmi engedélye a FastBrush 4in1 Cleaning

A LEGEE 7 robot a lézer, a jeladó, a giroszkóp, az E-iránytű és a helyzet meghatározó használatával észleli és felméri a területet önmaga körül. A LEGEE egy fejlett navigációs rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a robot kikerülje a bútorokat és egyéb tárgyakat. Pontosan megtervezi a takarítási útvonalat az egész lakás egy időben történő kitakarításához.

 

Karbantartás

A robot emlékeztetőt küld a megfelelő időközönként történő karbantartási mukálatokra, figyelembe véve a használatból fakadó időtartamot.