Kérdeznél? Hívj minket!
+36-1/468-2176 +36-1/789-2152

Blog

AIRFREE LÉGFERTŐTLENÍTŐK: COVID-19 TESZT

BB
2021.06.09 17:39
AIRFREE LÉGFERTŐTLENÍTŐK: COVID-19 TESZT

Tudományos teszt bizonyítja, hogy az AIRFREE a kiszűrés helyett ELPUSZTÍTJA a vírusokat.

Nemrégiben a neves amerikai kutatóintézet, az MRIGlobal által elvégzett tudományos laboratóriumi tesztvizsgálat igazolta az egyedülálló TSS™ technológiát alkalmazó AIRFREE hatékonyságát a koronavírus hatástalanításának folyamatában. Egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy a COVID-19 vírussal szembeni védekezésben az AIRFREE technológiája hozzájárul a zárt légterek biztonságosabbá tételéhez. Ezáltal az AIRFREE igazoltan elpusztítja a készülék belsejében levő szabadalmazott kerámia magján átáramló levegőben lévő COVID-19 vírusokat is.
A készülék belsejében levő szabadalmazott kerámia kapilláris rendszer az átáramló levegőt magas hőmérsékleten fertőtleníti, s a szerves mikroorganizmusok közel 200 °C-ra hevítve megsemmisülnek. Ez egy igen kis térben zajlik le, s mire a sterilen tiszta levegő visszakerül a légtérbe, le is hűl a szoba hőmérsékletére. Nem garantált a szennyeződések teljes elkerülése, de biztosan megsemmisíti az összes vírust vagy mikroorganizmust, amelyek átjutnak az TSS kerámia magvezetékein.

Hogyan pusztítja el az AIRFREE a SARS-CoV-2 koronavírust?

Az oltalom alatt álló, fűtött kerámiamagot korábban már tesztelték arra feljogosított laboratóriumokban és bizonyítást nyert, hogy az AIRFREE elpusztít mindenfajta mikroorganizmust, beleértve a vírusokat is. A koronavírus - mint a vírusok legtöbbje - igen érzékeny a hőváltozásra, ezért magas hőmérsékletnek kitéve hatékonyan lehet elérni a semlegesítését. Ez hosszú távon fenntartható módon a termékeinkbe vetett bizalmat szüli meg. A legutóbb a világ élmezőnyébe tartozó műszaki és tudományos intézet, a MRIGlobal által végzett tudományos tesztvizsgálat felfedte az egyedülálló TSS™ technológiát alkalmazó AIRFREE készülék hatékonyságát a koronavírus semlegesítésének folyamatában. Ezt a konkrét tesztet csak 60 perc időtartamban végezték, imponáló víruscsökkenési arányt eredményezve a AIRFREE hatékonysága bebizonyosodott a Covid-19 fertőzést előidéző S-CoV-2 vírus elpusztításának terén.

A 99.99% mértékben vírusmentessé vált levegő megtisztulva jut vissza a lakóhelyiség légterébe. A levegő a kerámiamag 32 mini kürtőjén áthaladva történik a sterilizálás folyamata. Az AIRFREE készülék hangtalanul működik és nem igényel karbantartási műveleteket.

Az AIRFREE készülék belsejében az oltalom alatt álló TSS™ technológiával készült kerámiamag 32 mini kürtőjében 180-200°C hőmérsékletű levegő pusztít el minden vírust és mikroorganizmust.

A fertőzött levegő az AIRFREE készülékbe itt jut be és a kéményhatás elvén felfelé hatol.

 

Az AIRFREE a lakóterek közvetlen környezetében a mikroorganizmusokat minimalizáló elővigyázatosságok körébe tartozó elektromos kiegészítő berendezés. A Világegészségügyi Szervezet (WHO) által az egyéni védekezésre, a fertőzésnek történő kitettségnek és a fertőzés terjesztésének elkerülésére meghirdetett alapvető ajánlások továbbra is követendők.

Hogyan végezték a labortesztet?

Két azonos tesztkamrában az egyikbe AIRFREE készüléket tettek, a másik AIRFREE nélküli üres kamra (kontroll kamra).

SARS-CoV-2 vírust porlasztottak mindkét tesztkamrába azonos mennyiségű vírusból.

Összehasonlító elemzések zajlottak 1 órán át ¼ óránként mindkét tesztkamrából vett levegőmintákkal.

A kiértékelt eredmények megmutatták, hogy az AIRFREE készülék kamrájában a kontroll tesztkamrával összevetve az élő vírusok jelentős mértékű csökkenését mutatták ki.

A teszt hivatalos dokumentációja EZEN A LINKEN tekinthető meg.

Airfree készülékek használata javasolt szülészeten, otthon, a baba szobájában, legyengült immunrendszerű és így veszélyeztetett betegek, valamint légúti panaszokkal küzdők életének megkönnyítésére és mindenkinek, akinek fontos a belélegzendő levegő tisztasága!

 

KARBANTARTÁST NEM IGÉNYLŐ, CSENDES KIS GÉPEZET A TISZTÁBB ÉLETÉRT!

szabadalmaztatott környezetvédelmi technológia

- szabadalmaztatott környezetvédelmi technológia - karbantartást nem igényel - teljesen hangtalan - alacsony energiafogyasztás - kis méretű, könnyen mozdítható - díjnyertes formatervezés - két év garancia - ózonmentes légtisztítás -

Szeretnél Te is otthonra egy biztonságot nyújtó, karbantartást nem igénylő légtisztítót/légfertőtlenítőt? Nálunk megtalálod! Kattints IDE, hogy megnézhesd az Airfree kínálatunkat.

 

 

Melyiket válasszam?Laboratóriumi tesztekGyakori kérdések