Kérdeznél? Hívj minket!
+36-1/468-2176 +36-1/789-2152

Blog

Közeleg a Halloween! Készülj fel!

Megérkeztek webshopunkba a ClimaStar CONVEX termékek is.

Az állatok világnapját minden évben, október 4-én ünnepeljük. Ez a nap Assisi Szent Ferencnek, az állatok védőszentjének halála napja.

Újabb teszt készült Shanghai-ban. Ezúttal az Airfree penészölő képességét vették górcső alá.

Tanulmányaik során Fabian Bernhard és Thomas Burkard ipari tervezők felismerték kölcsönös szenvedélyüket az egyszerű, mégis praktikus formák, valamint a nem mindennapi koncepciók és okos ötletek iránt. 2010-ben megalapították a BERNHARD I BURKARD design stúdiót. Ebben az interjúban magukról beszélnek, inspirációjukról és a jó terméktervezés meghatározásáról.

A versenytásrsak közül az egyik legjobbnak választották termékünket.

A ClimaSTAR SILEX és AVANT WiFi fűtőtestek mobilalkalmazásában már elérhető magyar nyelv is.

Új videó, amiből megtudhatja, hogyan készítették el a COVID-19 vírustesztet!

Egyes szobák fantasztikusan képesek tisztítani a levegőt a szennyeződésektől. De mennyire erős ez a képességük? Megfelelnek a légtisztítók teljesítményének?

Az egészséges lakókörnyezet érdekében a páratartalom szintjét 40–60% relatív páratartalom között kell beállítani. A légmosó segít ennek elérésében.

A tanulmányok azt mutatják, hogy minden házban van egy meghatározott számú és típusú baktérium, ami ugyanolyan egyedi, mint például az ujjlenyomat vagy aláírás. Sok esetben a beltéri levegő károsabb lehet az egészségre, mint a nagyvárosi levegő. De mi van akkor, ha valaki allergiás?

Energiatakarékos modellek. Megbízható norvég minőség, letisztult dizájn.

Az a legtöbb ember ideje 90%-át beltérben tölti, ahol a levegő minősége - még ha nem is tűnik fel - legalább olyan rossz, mint egy belvárosi csomópontban.

A világjárvány idején az otthon tisztasága még nagyobb prioritást élvez. Az európaszerte emelkedő esetszámok és közelgő iskolakezdés miatt, ismét érdemes egy kicsit átgondolni, mi mindent is tehetünk, hogy megóvjuk szeretteink egészségét és persze a sajátunkat is.

Az Airbi SPRING egy multifunkciós, nano-fotokatalitikus légtisztító, amely a modern légtisztítási módszereket alkalmazza.

ADAX elekromos fűtőpanelek típusai és különbségeik.

Tudományos teszt bizonyítja, hogy az AIRFREE a kiszűrés helyett ELPUSZTÍTJA a vírusokat.

Egy forró nyári napon sokan vágynak vízpartra, hűtött koktélra és egy jó könyvre napozás közben. Sajnos a valóság más.

Az Airfree légtisztító, levegő fertőtlenítő készülék egy nagyon szemléletes teszttel, úgynevezett eper teszttel szemlélteti a készülék működését. A teszt 10 nap leforgását mutatja be pár másodpercben.

HOBOT LEGEE 7: Új generációs, 4in1 okos porszívó-feltörlő robot - szőnyeg nélküli sík területek tisztítására tervezve.

Minden vágyad, hogy csíkmentes legyen otthon az ablakod? És mindezt kevés energia befektetésével szeretnéd elérni? Akkor jó helyen jársz!

Laboratóriumi tesztek bizonyították, hogy a COVID-19 fertőzést okozó SARS-CoV-2 koronavírusokat a levegőből egy óra leforgása alatt a ROGER és ROGER Little légtisztítók 99,3%-os hatásfokkal, míg a ROGER Big légtisztító 99,9%-os hatékonysággal szűri ki.

Tudományos teszt bizonyítja, hogy az AIRFREE a kiszűrés helyett ELPUSZTÍTJA a vírusokat.