Kérdeznél? Hívj minket!
+36-1/468-2176 +36-1/789-2152

VP fűtőpanelek

A kategóriában található termékek egy része praktikus tartólábas megoldással vásárolható, így nem kell lyukakat fúrni a falba. De nem csak a lyukak fúrását spórolja meg, hanem egy remekül hordozható hősugárzót is kap egyben, melyet lakása vagy háza bármely helységébe magával vihet.

A VP fűtőpanelek bármilyen helyiség fűtésére alkalmasak. Költséghatékony megoldást jelentenek meglévő fűtésrendszerek kiegészítésére az otthon felújítása vagy bővítése esetén is. A működési költségek csökkentéséhez elengedhetetlenül szükséges a megfelelő szabályozhatóság. Ennek érdekébe minden modell pontos, elektronikus vagy mechanikus termosztát vezérléssel van ellátva.

Az ADAX VP 11 KETP sorozat, beépített elektronikus termosztáttal kapható boltunkban. A termékekhez tartozó falitartó konzol opcionálisan megvásdárolható. Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető. Földelést szükséges biztosítani az üzemeltetéshez.

Az ADAX VP 11 KET sorozat, beépített programozható termosztáttal kapható boltunkban. Ezen termékekhez a tartóláb helyett falikonzol került a gyári csomagolásba. A termékekhez tartozó tartóláb opcionálisan megvásdárolható. Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető. Földelést szükséges biztosítani az üzemeltetéshez.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

ADAX VP használati útmutató

ADAX VP megfelelőségi nyilatkozat

ADAX VP tanúsítvány