HOBOT ablaktisztító- és porszívó- feltörlő robotok

HOBOT ablaktisztító robotok

Ablaktisztító robotok, amelyek egy belső vákuummotorral rendelkeznek és szívóhatást alkalmaznak az üvegfelületekhez való tapadáshoz. A készülékek szabadon mozognak az ablakfelületeken és még a falakon is. A könnyen cserélhető, szálmentes tisztítókendőt minden felületen lehet használni. A mikroszálas tisztítókendővel, kiváló üvegtisztító hatást érhetünk el.

A HOBOT AI (mesterséges intelligencia) technológiával rendelkezik, amely képes kiszámolni az útvonalakat, érzékeli az ablakszéleket, és automatikusan tisztítja az egész ablakot.

Manuális üzemmód is választható, s hogy ez ablakon belül és kívül is megoldható legyen, a készülékek alján és tetején is találunk infra érzékelőt a távirányító jeleinek fogadásához. Beavatkozásunkkal, ha szükséges magasabb szintre emelhetjük a munkavégzés eredményét.

A beépített UPS (szünetmentes táprendszer) megakadályozza, hogy a robot leessen az ablakról, még akkor is, ha kikapcsolt állapotba kerülne. Nyomásérzékelő ellenőrzi a levegőszivárgást.

 

HOBOT porszívó és feltörlő robot

A LEGEE-688 a lézer, a jeladó, a giroszkóp, az E-iránytű és a helyzet meghatározó használatával észleli és felméri a területet önmaga körül. A LEGEE egy fejlett navigációs rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a robot kikerülje a bútorokat és egyéb tárgyakat. Pontosan megtervezi a takarítási útvonalat az egész lakás takarításához.