Kérdeznél? Hívj minket!
+36-1/468-2176 +36-1/789-2152

Airbi DIGIT digitális páratartalom és hőmérő

Airbi DIGIT digitális páratartalom és hőmérő
Airbi DIGIT digitális páratartalom és hőmérő
Airbi DIGIT digitális páratartalom és hőmérő
Airbi DIGIT digitális páratartalom és hőmérő

Az Airbi DIGIT kijelzője kétfelé van osztva, a felső részen a hőmérsékletet, az alsón pedig a relatív páratartalmat és az időt mutatja. A készülék megjegyzi a maximális és minimális értékeket. Előnye az ébresztőóra funkciója, a késleltetett riasztás lehetőségével is.

Adatok
Nettó súly
0,14 kg
Bruttó súly
0,64 kg
Magasság
9,4 cm
Szélesség
9,4 cm
Mélység
3,7 cm
Gyártó
Airbi
EAN kód
8594162600342
Cikkszám
AB0021
Jellemzők

Az Airbi DIGIT higrométerrel ellátott digitális hőmérő a szobahőmérsékletet 0 ° C és +50 ° C között, a helyiség páratartalmát pedig 20-95% között méri. 

A készülék kijelzője két részre oszlik - a felső rész a hőmérsékletet, az alsó a mért páratartalmat és az aktuális időt mutatja. Előnye az ébresztőóra funkciója, a késleltetett riasztás lehetőségével is. A gomb egyszerű megnyomásával az aktuális dátum is megjeleníthető néhány másodpercig az idő helyett. A dátum és az idő manuálisan állítható be az eszközön.

Az Airbi DIGIT megjegyzi a mért minimum és maximális értékeket a legutóbbi kézi visszaállítás óta. Riasztás is állítható be a készüléken, amely lehetőséget nyújt az ismételt riasztásra (szundi funkció - késleltetett riasztás 8 percig). A felhasználónak lehetősége van a hőmérséklet Fahrenheit vagy Celsius fokban történő megjelenítésére.

Főbb jellemzői:

  • a beltéri levegő hőmérsékletének és páratartalmának mérése
  • tiszta digitális kijelző
  • memória a maximum és minimum értékek megjegyzéséhez
  • idő és a dátum kijelzése
  • ébresztőóra - riasztás késleltetésének lehetőségével
Műszaki adatok
Hőmérséklet mérési tartománya: 0 ° C és 50 ° C Pontossága: +/- 1 °C (0 °C-tól +40 °C) Páratartalom mérési tartománya: 20 - 95 % Pontossága: +/- 5% (40 ... 80%) Elem: 1 x 1,5 V AA (nincs mellékelve a csomagban) Méretek: 94 x 37 x 94 mm Súly: 140 g
Csomagolás tartalma

1 db Airbi DIGIT páratartalom és hőmérő (elem NINCS a csomagban)

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek