Kérdeznél? Hívj minket!
+36-1/468-2176 +36-1/789-2152

Airfree WM 300 légtisztító, levegő fertőtlenítő

Airfree WM 300 légtisztító, levegő fertőtlenítő
Airfree WM 300 légtisztító, levegő fertőtlenítő
Airfree WM 300 légtisztító, levegő fertőtlenítő
Airfree WM 300 légtisztító, levegő fertőtlenítő
Airfree WM 300 légtisztító, levegő fertőtlenítő
Airfree WM 300 légtisztító, levegő fertőtlenítő
Airfree WM 300 légtisztító, levegő fertőtlenítő
Airfree WM 300 légtisztító, levegő fertőtlenítő
Airfree WM 300 légtisztító, levegő fertőtlenítő
Airfree WM 300 légtisztító, levegő fertőtlenítő
Falra szerelendő levegő fertőtlenítő készülék,
60 malapterületre, professzionális felhasználásra

Hangtalanul semlegesíti a szabadalmaztatott kerámia magján áthaladó levegőben található allergén és légszennyező anyagok 99,99%-át (pollen, állati szőrök, poratka allergén, penészgomba, baktériumok, vírusok, illékony szervesanyagok). Emellett, működése folytán a légtér ózontartalmát 25%-kal csökkenti.

Kórházi-klinikai, egészségügyi- és gyermekintézményekbe, laboratóriumokba, közintézményekbe való felhasználásra ajánlott típus.

Javasolt maximális alapterület: 60 négyzetméter

Adatok
Nettó súly
3,6 kg
Bruttó súly
4,1 kg
Magasság
59,5 cm
Szélesség
20 cm
Mélység
16,2 cm
Zajszint
0 dB
Gyártó
Airfree
Garancia idő
2 év
Változatok

EAN kód
5604770500200
Ajánlott alapterület
60 m²
Ajánlott maximális légtér
150 m³
Cikkszám
AF0018
Jellemzők

Az Airfree termékek működési elve minden típusban megegyezik. A modellek méretükben, kialakításukban és hatékonyságukban különböznek egymástól, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt.
A WM széria kórházi-klinikai, egészségügyi- és gyermekintézményekbe, laboratóriumokba, közintézményekbe való felhasználásra ajánlott típus.
A készülék belsejében levő szabadalmazott kerámia kapilláris rendszer az átáramló levegőt magas hőmérsékleten fertőtleníti, s a szerves mikroorganizmusok közel 200 °C-ra hevítve megsemmisülnek. Ez egy igen kis térben zajlik le, s mire a sterilen tiszta levegő visszakerül a légtérbe, le is hűl a szoba hőmérsékletére. Nem garantált a szennyeződések teljes elkerülése, de biztosan megsemmisíti az összes vírust vagy mikroorganizmust, amelyek átjutnak az TSS (termodinamikus sterilizációs rendszer) kerámia magvezetékein. Számos külföldi tesztlabor vizsgálta kiváló eredménnyel, és igazolta a gyakorlatilag csíramentes levegőkibocsátást.

Az Airfree® a világ legbiztonságosabb és legtöbb vizsgálattal rendelkező légtisztítója, levegő fertőtlenítő terméke. Karbantartást nem igénylő, hangtalanul működő, esztétikus légtisztító, levegő fertőtlenítő készülékcsalád. A TSS technológia (termodinamikus sterilizációs rendszer) és a díjnyertes formatervezés hatékony kombinációja, mely rendelkezik OGYI igazolással (NE/089-3/2021).  A linken elérhető és letölthető dokumentum szükséges az egészségpénztárnál való elszámoláshoz.

A megelőzés a legjobb és legolcsóbb gyógyszer! A testünkbe befogadott anyagok 99%-a levegő, mellette elenyésző az élelem és a folyadék. A külvilág levegőjéhez képest a zárt légterében százszorosa is lehet az ember szervezetére káros, idegen anyagok koncentrációja. Az Airfree levegő sterilizáló rendszere, bizonyítottan csökkenti ennek a mennyiségnek a koncentrációját.

Az Airfree természetes módon, a másodperc töredéke alatt vegyszerek és szűrők használata nélkül csökkenti a mikrobiológiai szennyeződést a levegőben. Exkluzív technológiája a mikroorganizmusok és allergének hő felhasználásával történő eltávolításával működik. Egyszerű fizikai törvényt kihasználva – a meleg levegő felfelé áramlik – az alul hűvösebb levegőt a felül távozó melegebb levegő behúzza, ez az ismert kémény-hatás. Áttörést ért el az összes egyéb hasonló feladatot ellátó készülékekhez képest azzal, hogy a légszűrő berendezés teljesen karbantartás- és kellékmentes. Nincs benne forgó-kopó alkatrész, eltömődő cserebetét. Csak függőlegesen kell állnia és a konnektorba dugva működnie naphosszat. Használata egyszerű és biztonságos.

Karbantartást nem igénylő, csendes kis gépezet a tisztább életért!

szabadalmaztatott környezetvédelmi technológia

- szabadalmaztatott környezetvédelmi technológia - karbantartást nem igényel - teljesen hangtalan - alacsony energiafogyasztás - két év garancia - ózonmentes légtisztítás -

Az Airfree története egy aggódó apával kezdődött, akinek a fia súlyos allergiában szenvedett. Minden egyes levegővétel megnehezítette az életét, és ahhoz, hogy a kisfiú élvezze az gyermekkorát, az apának meg kellett akadályoznia a nehézlégzést. Addig kutatott és fejlesztett, mígnem megtalálta a megoldást. Egy innovatív tisztító rendszer létrehozásával elérte, hogy teljesen hangtalanul kiszűrje a levegőből a szennyeződéseket, vírusokat, a káros anyagok nagy részét. Az ígéretes eredményeket hozó Airfree, ma a világon sok-sok otthonban nyújt segítséget.
A 100%-ban portugál vállalat több, mint 60 országban van jelen, és bizonyított hatékonysággal javítja az emberek életminőségét az egész világon.

Műszaki adatok

Kórházi-klinikai, egészségügyi- és gyermekintézményekbe, laboratóriumokba, közintézményekbe való felhasználásra kifejlesztett típus. Falra szerelendő, levegő fertőtlenítő készülék, professzionális felhasználásra.
Elérhető színek: szálhúzott ezüst
Javasolt maximális alapterület: 60 négyzetméter
Méret (magasság, szélesség, mélység): 59,5 cm x 20 cm x 16,2 cm
Fogyasztás: 96 W
Tömeg: 3,6 kg

Beüzemelési javaslat

Javasoljuk, hogy az Airfree készüléket az első 5 napon jól szellőző helyiségben üzemelje be, hogy - mint minden fűtőszálat tartalmazó elektromos készüléknél - az itt keletkező esetleges kellemetlen szagok eltávozhassanak. Köszönjük!

Melyiket válasszam? Laboratóriumi tesztek Gyakori kérdések OGYÉI igazolás

Hasonló termékek