Kérdeznél? Hívj minket!
+36-1/468-2176 +36-1/789-2152

Airbi SPRING légtisztító készülék max.50m2-re
Airbi SPRING légtisztító készülék max.50m2-re
99 990 Ft

Airbi SPRING légtisztító készülék max.50m2-re

Airbi SPRING légtisztító készülék max.50m2-re
Airbi SPRING légtisztító készülék max.50m2-re
Airbi SPRING légtisztító készülék max.50m2-re
Airbi SPRING légtisztító készülék max.50m2-re
Airbi SPRING légtisztító készülék max.50m2-re

Az Airbi SPRING egy multifunkciós, nano-fotokatalitikus légtisztító készülék. Az általa megmozgatott légmennyiség (elérheti a 320 m3/órát) max. 50 m2 alapterületű helyiség légterének tisztítására javasolt.

  

Az Airbi SPRING légtisztító készülékben a levegőben lebegő részecskékre érzékeny szenzor található, amely folyamatosan ellenőrzi a  helyiség légterének minőségét és annak megfelelően állítja be az optimális ventilátor fordulatszámot.

Hasznos szolgáltatása a szennyezett, vagy elhasználódott szűrők cseréjére figyelmeztető jelzés.

Az előlapon színes LED kijelző mutatja az egyes üzemállapotokat, melyeket az előlapi érintőfelülettel, vagy a tartozék távirányítóval állíthatunk be.

 

Az Airbi SPRING készülék az allergiában szenvedők számára is ajánlott, mivel hatékonyan szűri ki a levegőben lebegő és allergiát okozó részecskéket, polleneket. Iongenerátort is alkalmazva pozitívan befolyásolja az otthona, vagy munkahelye légterét, mivel javítja a légzést és emellett a levegőben terjedő vírusok nagy részét is hatékonyan elpusztítja. Az egyik legfőbb előnye a halk működése (a motor zajszint minimuma csak 28dB).  

A szűrőrendszer

1. Szűrőegység

Előszűrő: Alumínium ötvözetből készült többrétegű hullámos fémháló, alacsony belépő ellenállással, jó porbefogó képességgel. Hatékonyan tudja kiszűrni a szennyező anyagokat, a nagyobb porszemeket, hajszálakat, virágport, a lebegő részecskéket. Mosható és újra felhasználható.

2. Szűrőegység  /csere jelzése 1500 üzemóránként/

Hideg katalitikus szűrő: A hideg katalizátor a normál lakókörnyezetben katalizátorként működik, minden külső segítség ( mint pl. UV lámpa, napfény, magas hőmérséklet vagy nyomás) nélkül. Katalizálja a formaldehid, ammonia, benzén, TVOC, hidrogén, kén és egyéb, az oxigénnel reakcióba lépő káros gázokat, majd vízre és széndioxidra bontja le azokat.

Magas hatásfokú formaldehid eltávolító szűrő: Ez a szűrő gyorsan megköti és lebontja a formaldehidet. A tartósság növelése érdekében csúcsminőségű anyagokból készül. Ez az eltávolítható szűrő ideális háztartási és irodai használatra.

3. Szűrőegység  /csere jelzése 1500 üzemóránként/

Baktériumölő szűrő: A baktériumölő hatású rostok megakadályozzák a baktériumok felszaporodását, így gátolják a fertőzések terjedését és a kellemetlen szagok keletkezését. Tartós védelmet nyújt a nemkívánatos organizmusok légtérbe kerülése ellen.

Valódi HEPA szűrő: Az akár 0,0001 mm-es részecskéket, virágport, szálló port és kórokozókat is képes megkötni, 99,9 % hatásfokkal képes a légteret tisztítani. Megakadályozza a levegőben a baktériumok és vírusok továbbterjedését.

UV sterilizáló fény:

Ultraibolya sugarakkal működő fertőtlenítő lámpa, amely 365 nm hullámhosszú fénnyel öli meg a baktériumokat. Az UV baktériumölő lámpa hatékonyan tisztítja a levegőt, megakadályozza a mikroorganizmusok és a penészgomba szaporodása során fejlődő kellemetlen szagok képződését. /lámpacsere 2-3 évente ajánlott/

Anion generátor:

A kétmagos anion generátor nagymennyiségű aniont termel és ezáltal negatív töltést ad az oxigénnek. Az anionok nemcsak eltávolítják a port, ölik a baktériumokat és tisztítják hatékonyan a levegőt, de emellett elősegítik az emberi szervezetben zajló sejtszintézist is és hatékonyabbá teszik a vitaminok szervezeten belüli tárolását.

    

Műszaki paraméterek:
Teljesítményszabályozás automatikus
Szűrő típusa katalitikus, formaldehid, antibakteriális, HEPA, UV lámpa
Légszállítás 320 m 3 / h
Sebességfokozat 3
Zajszint 28-55 dB
Teljesítményfelvétel 80 W
Szín fehér
Porérzékelő igen
Szagérzékelő igen
Távirányító igen
A szűrő csere jelzője igen
UV lámpa igen
Szénszűrő nincs
HEPA szűrő igen
ionizátor igen
magasság 665 mm
szélesség 370 mm
mélység 195 mm
súly 8,5 kg
Raktárba beérkezés
bizonytalan
Szállítási költség
Nincs
Raktáron
99 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 3 000 Ft
Adatok
Termék
Légtisztító
A termék
Készleten
Maximális légtér
0 – 130 m3
Gyártó
Airbi
Termék csoport
Légtisztító
Cikkszám
unas_iR-984505
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek