Kérdeznél? Hívj minket!
+36-1/468-2176 +36-1/789-2152

Airbi GUARD légtisztító

Airbi GUARD légtisztító
Airbi GUARD légtisztító
Airbi GUARD légtisztító
Airbi GUARD légtisztító
Airbi GUARD légtisztító
Airbi GUARD légtisztító
Airbi GUARD légtisztító
Airbi GUARD légtisztító
Airbi GUARD légtisztító
Airbi GUARD légtisztító

AIRBI GUARD - OTTHONUNK LEVEGŐJÉNEK ŐRE

A GUARD három lépcsős szűrő rendszerrel, időzítővel és automata üzemmóddal.
Az új Airbi GUARD szobai légtisztító otthonunk birodalmának valódi védelmezője, amelynek használatával a szoba levegője sokfajta káros anyagtól mentesül. A hármas szűrőrendszer tartalmaz egy H13 kategóriájú HEPA szűrőt (99,95% hatékonysággal szűri ki többek között a virágpollent, házi port, atkákat, baktériumokat, vírusokat), egy minőségi aktívszén szűrőt (magába szívja a gázokat és szaganyagokat), valamint egy fizikai előszűrőt, amely feltartóztat levegőben sodródó nagyobb tömegű részecskéket. 

Adatok
Nettó súly
2 kg
Bruttó súly
2,5 kg
Magasság
38,8 cm
Szélesség
19,5 cm
Mélység
19,5 cm
Zajszint
55 dB
Gyártó
Airbi
Garancia idő
1 év
Színváltozatok
fehér
EAN kód
8594162600694
Ajánlott alapterület
16 m²
Cikkszám
AB0057
Jellemzők

Az alig negyven centiméter magas, hengeres alakú légtisztító 360°-os szűrője a készülék körül minden irányból magához szívja a szennyezett levegőt, hogy az megtisztítás után a készülék tetején távozzon. A tisztítás első lépcsője egy előszűrő, ami megállítja a nagyobb szennyeződéseket és porszívóval is megtisztítható. Ez a szűrés olcsóbb üzemeltetést tesz lehetővé. A második lépcső egy aktív szén szűrő, ami a szagok megállítására szolgál. A harmadik lépcső egy valódi, nagy hatékonyságú HEPA szűrő, ami a házi por mellett megfogja a polleneket és más egészen apró szennyező anyagokat is, egészen 0,1µm méretig. 

A GUARD rendelkezik időzítő programokkal, amik 2, 4 vagy 8 óra elteltével leállítják a szívómotor működését. Emellett pedig a készülék rendelkezik beépített levegő minőség figyelővel, ami automata üzemmódban a ventilátor fordulatszámát, vagyis a szűrőteljesítményt szabályozza. Ha romlik a levegő minősége, a készülék magasabb teljesítményre kapcsol, ha pedig a levegő ismét tiszta, a gép minimálisra csökkenti a ventilátor fordulatszámát, ezzel szinte teljesen némává varázsolva a működést. 

A készülék jelzőfénye tompítható, így az bátran használható éjszaka, hálószobában is. Ilyenkor érdemes a készüléket egyúttal a legkisebb fokozatra állítani, hiszen az éjszaka nyugalmában nem kell váratlanul megnövekvő levegőszennyezettségre számítani. 

A GUARD kis mérete és súlya miatt ideális lehet annak is, aki egyetlen légtisztítót szeretne használni, azt hordozva hol a konyhában, hol a dolgozó vagy hálószobában üzemeltetve.

 • Előszűrő: megfogja a nagyobb szennyeződéseket. Ez a szűrő porszívóval tisztítható, így a készülék teljes élettartamára szól. 
 • Aktív szén szűrő: magába zárja a szagokat. 
 • H13 osztályú HEPA szűrő: nagy hatékonyságú szűrő, ami 0,1µm méretű szennyeződéseket is képes megállítani. Így nem csak a közönséges házipor, de a pollenek és akár gomba spórák ellen is hatékony. 

Otthonunk ettől kezdve friss levegővel tiszta lesz és a légtér szeretteink számára belélegezhető közeggé válik.

Az Airbi GUARD működtetése során választhatunk a kézi vezérlésű, illetve az automata üzemmódok közül. Az automata üzemmód felettébb praktikus, mivel a ventilátor működési sebességét a levegő szennyezettség mértékéhez igazítja hozzá és így önműködően felügyeli a levegő tisztaságát.

A kézi vezérlésű üzemmód kétfajta ventilátor forgási sebesség fokozatot (magas illetve alacsony) kínál és a szobalevegő tisztításának feladatát hosszabb időszakra látja el. Például főzés közben a kézi vezérlésű üzemmódok közül a nagysebességű alternatívát kapcsolhatjuk be.

Ennek ellenkezője az éjszakai hálószoba légtisztításának igénye, amikor nagy valószínűséggel csendes környezetre van igényünk. Ilyenkor a teljes éjszakai időszakra előállítandó tiszta levegő végett legjobb a kézi vezérlésű üzemmódok közül az alacsony ventilátor működési sebességet választani.

A kijelző fényerejének tompítási lehetősége nagy mértékben az alvási időszak komfortjához járul hozzá, hogy jól megérdemelt pihenésünket lehetőleg semmi ne zavarhassa. A beépített időkapcsoló 2, 4 vagy 8 órás működési időtartam leteltével a kikapcsolás kényelmes változatait kínálja.

Az Airbi GUARD kijelző panelen találhatók kezelőgombok és a kiválasztott beállításokról tájékoztató visszajelzések, viszont a szoba levegőjének aktuális minőségéről alapvetően a színes LED kijelző színüzenetei nyújtanak gyors eligazító információt. A kék szín a jónak megfelelő levegő minőséget, a narancs szín a kismértékben romló szobalevegő minőséget, míg a vörös szín a levegő nagyon szennyezett voltát hivatott azonnal tudatni. Az automata üzemmód igénybe vételével a ventilátor lapátok forgási sebessége összehangot képez a LED kijelző színváltozatával.

A helytakarékos tervezésből fakadó külméreteknek köszönhetően az Airbi GUARD tökéletes berendezés 16 négyzetméteres helyiség méretig mint amilyen a hálószoba vagy a konyha, és könnyű a mozgathatósága kis (mindössze 2 kg) tömegének betudhatóan.

Műszaki adatok
 • Tápellátás: DC 24V, 1,2A tápegység
 • Teljesítményfelvétel: 23 W
 • Légáram: maximum 120 m3
 • Zajszint: < 55 dB
 • Súly: 2 kg
 • Méretek: 195 x 195 x 388 mm
 • Ajánlott szoba méret: legfeljebb 16 m2
 • Szín: fehér
Csomagolás tartalma
1 db Airbi Guard légtisztító
1 db Airbi GUARD kombi ( elő + HEPA + carbon ) szűrő
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek