Kérdeznél? Hívj minket!
+36-1/468-2176 +36-1/789-2152

Airbi COOL asztali ventilátor

Airbi COOL asztali ventilátor
Airbi COOL asztali ventilátor
Airbi COOL asztali ventilátor
Airbi COOL asztali ventilátor
Airbi COOL asztali ventilátor
Airbi COOL asztali ventilátor
Airbi COOL asztali ventilátor
Airbi COOL asztali ventilátor
Airbi COOL asztali ventilátor

Airbi COOL asztali ventilátor USB-ről üzemeltethető. Beépített, tölthető akumulátorral van ellátva az egyszerű hordozhatóság kedvéért.

Adatok
Nettó súly
0,335 kg
Bruttó súly
0,835 kg
Magasság
16,9 cm
Szélesség
14,3 cm
Mélység
8,8 cm
Zajszint
35 dB
Gyártó
Airbi
EAN kód
8594162600687
Ajánlott alapterület
20 m²
Cikkszám
AB0056
Jellemzők

Az Airbi COOL egy hordozható asztali ventilátor, beépített akkumulátorral. Kompakt formatervének köszönhetően, alig foglal több helyet, mint egy bögre kávé. 

A COOL egy személyes ventilátor, amit használhatsz az irodában, a moitorod mellé helyezve, a hálószobában vagy nappaliban, köny olvasás közben, vagy a teraszon, a naplementében gyönyörködve. A COOL könnyed légáramlással teszi kellemesebbé a forró nyári napokat. 

Az Airbi COOL beépített lítium akkumulátorának köszönhetően bárhol használható. A töltő és kábel tartozéka, de ha utazol, em kell feltétlenül magaddal vidd  stöltőt. A COOL ugyanolyan microUSB csatlakozót használ mint mekannyi okostelefon így biztos, hogy bármerre is jársz, kéznél lesz a hozzá való töltő és kábel. A beépített akkumulátor egy feltöltéssel 2-3 órányi használatra elég.

Az Airbi COOL helytakarékos, könnyű, modern formatervezésű hordozható ventilátor. Tökéletes használati kört nyújt hivatali, otthoni, hálószobai környezetben. Asztalon, kempingezéskor vagy bárhol, ahol a nagy melegben szükségünk van hűsölésre.

Az Airbi COOL ventilátor 2000mAh kapacitású újratölthető beépített akkumulátora 2-3 óra üzemidőt biztosít. Működési idejét a használat során beállított ventilátor forgási sebesség alapvetően befolyásolja. Az akkumulátor feltölthető bármely USB porttal szerelt eszközről (notebook, asztali számítógép, TV,külső pótakkumulátor és más energiaforrás) vagy hálózati konnektorba illesztett adapterről, amelyik rendelkezik USB csatlakozó zsinórral. 

Az Airbi COOL ventilátor kiemelten fontos tulajdonsága a fokozat nélküli forgási sebesség beállítás.

Az egyetlen forgatógomb használatával elérjük, hogy a teljesítményt a különféle hűtési célokhoz egyedileg lehet beállítani.

Mindig hűs érzetet kapunk már alacsony fordulatszámok mellett is, a nagy forgási sebesség  pedig elegendő ahhoz, hogy ha kimelegedtünk, az  Airbi COOL ventilátor gyorsan legyen képes lehűteni bennünket.

Az Airbi COOL ventilátor dönthető forgófejjel készül, amellyel hűsítő levegőáram irányát elképzelésünk szerint állíthatjuk be a.

Minden felhasználónak elnyeri majd a tetszését a könnyen eltávolítható fedőlap a légkeverő lapátok kényelmes tisztán tartásához. A Airbi COOL tartójának alján a formatervezett gumilábak a működés során a vibráló hatást csökkentik és megnövelik a súrlódási tapadást. Így a ventilátor a helyén stabilan áll és a légáram irányultsága a kívánt módon állandó marad, megakadályozva az elcsúszást még a legnagyobb sebességű ventilátor működés alatt is.

Műszaki adatok
 • Energiaellátás: egyenáramú 5V feszültség
 • Névleges teljesítmény: 3W
 • Akkumulátor kapacitás: 2000 mAh/3.7V
 • Zajszint: 35-45dB(A)
 • Tömeg: 0.335 kg
 • Külméretek: 143 x 88 x 169mm (szélesség x mélység x magasság)
 • Szín: fekete
Főbb jellemzők:
 • Fokozatmentesen szabályozható
 • Változtatható dőlés
 • Szerszám nélkül levehető rács (lapátok tisztításához)
 • Csúszásmentes, rezgés csillapító lábak
 • Beépített Li-Ion akkumulátor
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek